Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Parttime leekracht groep 7
Functie naam
Groepsleerkracht
Toegevoegd op
13 november 2018
Eind Datum
21 december 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4-0,8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
1 december 2018
Loon indicatie
L10
Organisatie
De Sateliet
Website

Op onze 'GEWOON GOEDE ‘dorpsschool' in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een nieuwe leerkracht voor groep 7!

De Satelliet is zich bewust dat de wereld in een snel tempo verandert. De toekomst waarin onze kinderen zullen leven, leren en werken is zich voortdurend aan het ontwikkelen en vernieuwen. Om kinderen hier op voor te bereiden, willen wij ze voorzien van
een stevige basis! Dit betekent dat wij veel aandacht besteden aan taal, lees- en rekenonderwijs. Daarnaast leren wij onze kinderen vaardigheden aan die een bijdrage leveren om succesvol te kunnen zijn in hun toekomst. Dit noemen wij de zgn. 21e eeuwse vaardigheden.

De Satelliet heeft gekozen om zich te focussen op de volgende aspecten:

  • Samenwerkend leren
  • Zelfregulering en eigenaarschap
  • Onderzoekend leren
  • Probleem oplossen
  • Creatief denken
  • Mediawijsheid

Ten slotte willen wij aandacht hebben voor elk talent dat een kind bezit en doen wij aan brede talentonwikkeling onder leiding van vakleerkrachten. Denk hierbij aan: bewegingsonderwijs, muziek onderwijs, beeldende vorming, drama en natuurlessen in de schooltuinen.

Jouw groep en benoeming
Je gaat aan de slag in groep 7, een leuke groep met 24 leerlingen die veel samenwerkt met de andere groep 7. Beide groepen werken met chromebooks.

De vacature is voor 0,6 wtf maar werken voor 0,4 of 0,8 wtf is ook bespreekbaar.
 

Wat voor een Leerkracht ben je en wat neem je mee? 

  • Een afgeronde Pabo–opleiding  
  • Ervaring en affiniteit met de bovenbouw  

Ben je een leerkracht met een leergierige houding en ben je bereid om je eventueel bij te scholen? 
Dan ben je van harte welkom om te solliciteren. 

 

Ons aanbod 
• Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs  
• Goede opleidingsmogelijkheden  
• Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding  
• ASKO-studiedag voor iedere medewerker  
• Onderzoeksteam en leerteams binnen de scholen. 

Onderdeel van ASKO scholen. De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van ruim 30 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis
kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21 ste eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging,
Opleiden in de School en leren met ICT.  
 

Leerkrachten-leerlingen-ouders van De Satelliet hebben oog en oor voor elkaar. Via een kinderraad, mogen leerlingen meedenken en meebeslissen over zaken die spelen op hun school. Betrokkenheid van ouders is enorm belangrijk voor het schoolsucces van kinderen.

Laat alle sterren stralen
De Satelliet is een ambitieuze school, kennisverwerving is essentieel voor een goede basis. Leerkrachten hebben hoge en positieve verwachtingen van iedere leerling, de school heeft goede resultaten.
We streven naar dagelijks leerplezier, leerlingen worden aangemoedigd en beloond, zodat het beste uit de leerling wordt gehaald. De Satelliet is een Vreedzame School, met een veilig schoolklimaat, anti-pestbeleid en onderdeel van de Vreedzame Wijk.
De school biedt vele activiteiten om leerlingen een brede ontwikkeling mee te geven: er is veel aandacht voor cultuur, musea, toneel, theater en leerlingen gaan o.a. naar de schooltuinen, op schoolreisje, kamp en zeilkamp voor groep 8. Er is een uitgebreid aanbod aan buitenschoolse activiteiten.

Bewegen is belangrijk
De Satelliet heeft sinds 2010 het officiële certificaat van een sport actieve school, een vakleerkracht voor gym, een gymlokaal en de sportvelden ‘ in onze achtertuin’.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.