Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Parttime leerkracht groep 3
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
21 december 2018
Eind Datum
20 januari 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Brede School de Springplank
Website

Ga jij samen met ons het verschil maken? Brede school de Springplank is op zoek naar een leerkracht voor groep 3 voor 2 dagen per week.

Ga jij samen met ons het verschil maken?
Brede school de Springplank is een kleurrijke en gemengde buurtschool met een sportief profiel in Amsterdam West.
De school heeft 225 leerlingen en 25 gedreven en enthousiaste collega’s.
Brede School de Springplank (Stichting KBA Nw West) zoekt per direct een nieuwe collega, namelijk een:

Leerkracht voor groep 3 ter vervanging van ziekte
2 dagen per week (0,4 FTE)
 
Wie zoeken wij?

  • een leekracht die pedagogisch en didactisch sterk is onderlegd en een zeer goed klassenmanagement heeft,
  • ervaring heeft met het werken in een combinatiegroep,
  • een enthousiast teamlid wil zijn,
  • proactief kan en wil samenwerken.

Wie zijn wij?
Brede School de Springplank maakt deel uit van Stichting KBA Nw West, die op haar 7 basisscholen in Amsterdam Nieuw West, West, Zuid en Oost kwalitatief passend onderwijs verzorgt.
 
Kwaliteit, betrokkenheid en ambities zijn onze kernwaarden: medewerkers streven ernaar het maximale uit de leerling te halen, teamleden zijn betrokken bij de leefomgeving en thuissituatie van leerlingen en beschouwen de betrokkenheid van ouders bij het leerproces
van hun kind als essentieel. Belangrijke elementen van de visie van stichting KBA Nw West zijn:

  • We omarmen het geheel van levensbeschouwelijke, pedagogische, onderwijskundige en organisatorische kenmerken van de verschillende scholen.
  • Bijzonder goed onderwijs is onze ambitie.
  • We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en stimuleren hen om hun eigen talent(en) te ontdekken en verder te ontwikkelen.
  • Onze leerlingen- en ouderpopulatie is zeer divers: we hechten waarde aan het respecteren van deze diversiteit en het leren van en met elkaar.
  • Op onze bassischolen staan normen en waarden als tolerantie en solidariteit centraal.

Waar staat de school voor?
Brede School de Springplank is een aantrekkelijke en mooie brede basisschool in Amsterdam West. De school is gelegen in een mooi, ruim en licht schoolgebouw binnen de ring en in een wijk met grote diversiteit. Brede School de Springplank is een Jump-in school
met veel aandacht voor voeding en sport. Hiernaast kent de school een rijk aanbod aan naschoolse activiteiten. Ook is er een goede samenwerking met kindercampus Impuls.
 
De school heeft een roerige periode achter de rug. Hierdoor loopt er momenteel een intensief traject op school om het opbrengstgericht en handelingsgericht werken en de instructievaardigheden te verbeteren. Het team is gemotiveerd gestart met de uitvoering
van het bijbehorende plan van aanpak. In de onderbouw is implementatie van het werken met Kleuterplein zichtbaar. Het Expliciete Directe Instructiemodel (EDI-model) wordt in de hele school geïmplementeerd. Tevens hebben wij veel expertise in huis met betrekking
tot taalonderwijs en NT2. Daarnaast wordt de zorgstructuur sterker neergezet.

Hoe kun je solliciteren?
Als deze vacature je aanspreekt en je je in dit profiel herkent, horen wij graag van je. 
 
Het betreft een functie per zo spoedig mogelijk. De functie is gewaardeerd in schaal LA of LB conform de cao voor het primair onderwijs. In deze procedure zal gelijktijdig intern en extern worden geworven.
 
Jouw brief en curriculum vitae kun je versturen ter attentie van mevrouw Gerco Langelaan – Directeur De Springplank. We zien je reactie graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 20 januari 2019 tegemoet.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerco Langelaan via 020-6162553 of directie@kbsdespringplank.nl

Onze school, met ruim 200 leerlingen, heeft een sportief profiel. Dit houdt in dat de kinderen twee keer per week gymles krijgen, we werken met bewegingstussendoortjes en dat onze naschoolse activiteiten gericht zijn op sport. We leren kinderen om te gaan met zowel overwinning als met verlies. Bij een sportieve houding hoort een gezonde levenswijze. We trakteren en eten gezond op de Springplank .Naast veel aandacht voor sport, besteden we ook meer dan gemiddeld aandacht aan kunst en cultuur, onder meer door samenwerking met Het Concertgebouw.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.