Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Pedagogisch Conciërge
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
3 december 2019
Eind Datum
2 januari 2020
Functie naam
Concierge
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Zoetermeer
Aanvang functie
01-02-2020
Loon indicatie
schaal 4 (max € 2464,-)
Organisatie
Oranje Nassau College
Website

Bij het Oranje Nassau College zoeken wij een pedagogisch Conciërge voor 0,6 fte!

Op het Oranje Nassau College (ONC) in Zoetermeer, vestiging Clauslaan
(mavo, beroepsvoorbereidende leerwegen) ontstaat met ingang van 1 februari 2020 een vacature als Pedagogisch Conciërge. De omvang van de vacature bedraagt 0,6 fte.

Werkzaamheden
Als pedagogisch conciërge draag je zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw. Daarnaast verricht je ondersteunende diensten, treed je op bij conflicterend gedrag van leerlingen, verzorg je kantinediensten en verricht je incidenteel
voorkomende overige werkzaamheden van een vergelijkbaar niveau. Wanneer je aan de slag gaat als pedagogisch conciërge werk je in een team met de andere conciërges. Je leidinggevende is de adjunct-directeur, de dagelijkse coördinatie van de werkzaamheden wordt
gedaan door de hoofdconciërge.
 
Het is belangrijk dat je kennis hebt van veiligheidsvoorschriften van gebouwen en installaties, en dat je kennis hebt van het lezen van gebruiksaanwijzingen van apparaten en installaties. Tot slot vragen wij ook kennis van kantinewerkzaamheden.
 

Van onze pedagogische conciërge verwachten wij:

 • Dat je in staat bent om met verschillende mensen en hun karakters om te gaan;
 • Inzicht in de organisatie van een onderwijsinstelling;
 • Dat je een sterke en positieve bijdrage levert aan de (sociale) veiligheid in de school. Je kunt bijvoorbeeld daadkrachtig en effectief optreden bij verstoringen;
 • Je bent in staat tot het uitvoeren van routinematige controlewerkzaamheden en basale technische werkzaamheden;
 • Inzicht in de werking van apparaten, installaties zoals o.a. de telefooncentrale, koffiemachine, verwarming, etc.
 • Je bent bij voorkeur op vijf dagen per week inzetbaar.

Wat wij je bieden wanneer je start als Pedagogisch Conciërge:

 • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast;
 • Een professioneel team en collega’s die voor elkaar klaar staan;
 • Een fijne werksfeer waar leerlingen en medewerkers zich veilig voelen;
 • Salaris conform CAO schaal 4, met een maximum van € 2464,- op fulltime basis
 • Ruime vakantieregeling; 
 • Eindejaarsuitkering 7,4%;
 • Reiskostenvergoeding v.a. 8 km. enkele reis.

Over Oranje Nassau College
Het Oranje Nassau College is een brede scholengemeenschap met twee vestigingen. Op ONC Clauslaan zijn de opleidingen bbl, kbl en mavo met waar nodig leerwegondersteuning gevestigd. Op ONC Parkdreef de opleidingen mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium).

Het ONC is een open, christelijke school met ruimte en respect voor ieders overtuiging. Het is een persoonlijke school met duidelijke leefregels waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. De leerling krijgt bij ons volop de kans om kennis, vaardigheden en levenservaring op te doen. Het doel is om elke leerling een niveau te laten halen dat past bij zijn of haar talent. Dit doen we door te variëren in instructiewijze en instructietijd, in begeleidingsvormen en in toetsvormen, door binnen- en buitenschools leren. Onderwijs op maat draagt zo bij aan de brede ontplooiing van de leerling, aan talentontwikkeling en excellentie.

De leerling leert actief, in samenwerking met anderen en krijgt afwisselend en vernieuwend onderwijs, waarbij we rekening houden met de persoonlijke mogelijkheden en belangstelling. Zo behalen onze leerlingen hun diploma en worden zij goed voorbereid op het vervolgonderwijs en onze snel veranderende samenleving. De rol van de docent als coach is hierin van groot belang. We bieden een uitdagende werkomgeving met goede begeleiding en opvang van nieuwe docenten.

ONC Clauslaan, VMBO TOTAAL!
Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

ONC Parkdreef, grensverleggend ondernemend
Op ONC Parkdreef dagen we je uit om je eigen grenzen te verleggen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nog meer! Dat ontdek je tijdens de lessen, de talenturen en alle grensverleggende activiteiten die we ondernemen.

Het ONC maakt deel uit van de Unicoz Onderwijsgroep. Unicoz is de grootste onderwijsorganisatie in Zoetermeer en omstreken en bestaat uit voortgezet en primair onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.