Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Pedagogisch medewerker (0,8 fte)
Functie naam
Pedagogisch medewerker
Toegevoegd op
17 april 2019
Eind Datum
17 juni 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Aanvang functie
per direct
Organisatie
Alberdingk Thijm Scholen
Website

Alberdingk Thijm Scholen uit Hilversum zoekt een Pedagogisch medewerker (0,8 fte) per per direct

Alberdingk Thijm Kinderopvang biedt op een aantal van onze scholen buitenschoolse- en peuteropvang aan. Voor onze locatie in Ankeveen zoeken wij op korte termijn een creatieve en sportieve collega.
De functie betreft werk op de buitenschoolse opvang van Joseph Lokinschool. Drie dagen in de week verzorgen wij hier de naschoolse- en vakatieopvang voor één middelgrote groep kinderen.

Vind je het leuk om in kleine teams vorm te geven aan vrijetijdsbesteding van onze kinderen? Ben je initiatiefrijk en hou je van een uitdaging? Dan is onze organisatie zeker iets voor jou!

Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in de functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton!
Heb je nog vragen over de baan, over de school of over Alberdingk Thijm Scholen? Neem dan gerust contact op met: Melbina Hodzic, m.hodzic@atscholen.nl.

De stichting Alberdingk Thijm Scholen is een grote scholengroep in het Gooi die garant staat voor kwalitatief goed onderwijs en een hoog ambitieniveau van leerlingen en leerkrachten. De stichting ondersteunt scholen in het voortgezet onderwijs en in het primair onderwijs in het bestuur, beleid en management. Speerpunten van de Alberdingk Thijm Scholen zijn ICT en internationalisering; elke school geeft daar op eigen wijze invulling aan.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.