Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Pedagogisch medewerker
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
9 juni 2020
Eind Datum
18 juli 2020
Functie naam
Pedagogisch medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6-1,0 FTE
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Tilburg
Aanvang functie
01-08-2020
Organisatie
Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg
Website

Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg uit Tilburg zoekt een Pedagogisch medewerker per 01-08-2020

Het Beatrix College zoekt een pedagogisch medewerker!

Vind je het leuk om met leerlingen te ‘stoeien’ en deze te begeleiden zodat ze meer grip krijgen op hun eigen gedrag en vaardigheden? Maak dan snel kennis met ons structuurlokaal!
Als pedagogisch medewerker ben jij het gezicht van ons structuurlokaal. Het structuurlokaal is bedoeld voor de leerling die tijdelijk meer begeleiding nodig heeft om in een reguliere setting te kunnen functioneren. Je bent constant bezig met de signalering
van problemen bij leerlingen en de begeleiding hiervan. Ook vang je lesverwijderingen op en overleg je regelmatig met collega’s, ouders/verzorgers en externen.

Wij zoeken een collega die door opleiding kennis heeft van
pedagogische principes en ontwikkelingsstoornissen in de leeftijd van 11 tot 19 jaar. De functie is gewaardeerd tussen de €2045,00 en €3068,00 euro (excl. 8% vakantietoeslag, 8% eindejaarsuitkering en extra eindejaarsuitkering)

Herken jij je in bovenstaande tekst en ben jij in het bezit van een relevant diploma? Overtuig ons dan met jouw motivatie en curriculum vitae. Stuur deze documenten uiterlijk
19 juni 2020 naar w.vpelt@sovot.nl.
Zowel parttime als fulltime functie beschikbaar.
 

De Stichting Openbaar Voortgezet onderwijs Tilburg, verder te noemen SOVOT met de scholen
Koning Willem ll College, het Beatrix College en de nevenvestiging in het Reeshof College verzorgt openbaar onderwijs op de niveaus vmbo-tl/gl, havo en vwo voor meer dan 4.700 leerlingen uit Tilburg en omgeving.
De ambities van SOVOT zijn vastgesteld tot 2020. We gaan meer samenwerken en van elkaar leren, met als doel het bieden van innovatief, herkenbaar opoenbaar onderwijs, verzorgd door sterke en zelfbewuste scholen. Onze scholen rekenen niet af, maar bieden kansen aan leerlingen, maar ook aan personeelsleden. Werken bij SOVOT betekent van toegevoegde waarde kunnen (en willen) zijn.  We willen samen verder komen!

Nieuwsgierig naar ons? kijk hier: https://www.youtube.com/watch?v=5SjdUgvFpE8

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.