Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Praktijkinstructeur BWI (m/v)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
29 oktober 2020
Functie naam
Bouwen Wonen Interieur
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,76 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Druten
Aanvang functie
1 december 2020
Loon indicatie
7
Organisatie
Pax Christi College
Website

Pax Christi College uit Druten zoekt een Praktijkinstructeur BWI (m/v) per 1 december 2020

Het Pax Christi College te Druten zoekt voor de locatie Pax vmbo met ingang van 1 december 2020 een:
 
 
Praktijkinstructeur BWI (m/v)
0,76 fte
 
 
Werkzaamheden
De vacature betreft het ondersteunen van de docent bwi (bouw, wonen en interieur). De werkdagen zijn: maandag van 14.05 tot 16.00 uur, donderdag van 08.15 tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.15 tot 16.00 uur..
 
Functie-eisen
Je hebt ervaring in bouw, wonen en interieur.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang: vakinhoudelijke en vakdidactische kennis, communicatief vaardig, vaardig in het overbrengen van kennis, sociale vaardigheden en inlevingsvermogen.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling tot en met 31 juli 2021. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.068,- bij een fulltime aanstelling (functieschaal 7 van de cao VO). De mogelijkheid bestaat dat de benoeming via een payrollconstructie
wordt aangegaan.
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij mevrouw L. Burgers, medewerker P&O
(l.burgers@paxchristicollege.nl).
 
Meer informatie over het Pax Christi College kun je vinden op onze website:
www.paxchristicollege.nl
.
 
NB: van 19 oktober 2020 tot en met 23 oktober 2020 is de school gesloten i.v.m. de herfstvakantie.

Solliciteren
Je kunt tot en met 29 oktober solliciteren door op onderstaande button te klikken.
 
De gesprekken vinden plaats op dinsdag 3 november tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Het Pax Christi College is de school voor voortgezet onderwijs in het Land van Maas en Waal. We zijn een ambitieuze scholengemeenschap met een sterke streekfunctie én een breed en verdiepend onderwijsaanbod. We hebben twee locaties in Druten (Pax vmbo en Pax havo/vwo) en één locatie Beneden-leeuwen (Pax junior) met in totaal ongeveer 1800 leerlingen en 230 medewerkers. Vanuit onze streekschool-functie zijn we een belangrijke samenwerkingspartner bij gemeente(n), bedrijfsleven en de arbeidsmarkt.

Ons onderwijsaanbod bestaat uit gymnasium, atheneum, havo en vmbo (inclusief leerwegondersteunend onderwijs). Specifiek op het Pax junior werken we, voor de brugklasjaren, met koersklassen voor leerlingen van twee niveaus. We maken hiermee een nauwere aansluiting met het basisonderwijs en we bepalen over een periode van twee jaar de koers van de individuele leerling. Het aanbod bestaat uit vmbo basis/kader (huiskamerklas), vmbo kader/theorie, vmbo theorie/havo en havo/vwo. De locaties in Druten voorzien beide in de klassen 1 tot en met 4.

Het vmbo-onderwijs is een combinatie van theorie en praktijk. Zo hebben we praktijklokalen met onder meer een schoonheidssalon, een verpleeghuiskamer, kinderopvang en een timmerwerkplaats. Leerlingen leren er samenwerken en er hun sociale vaardigheden verder ontwikkelen. 

Onze havo en vwo leggen een goede basis voor het vervolg van de schoolloopbaan. Als Universumschool hebben wij contacten met het bedrijfsleven, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit. 

Goed onderwijs is méér dan kennis. We hechten waarde aan het creeeren van een goede sfeer, het respectvol omgaan met elkaar en we willen graag dat iedere leerling zich thuis voelt op school. We bereiken dit door het organiseren van veel leuke activiteiten zoals schoolfeesten, excursies, muziekfestivals en toneelvoorstellingen. 

Onze missie is: ‘Paspoort voor de toekomst!’. We werken aan een goede voorbereiding op het vervolgonderwijs en de arbeidsmarkt, zowel in de regio als daarbuiten. We bieden onze leerlingen meer dan alleen een diploma. 

Ons motto is ‘ontwikkel, onderzoek, onderneem!’ We verwachten een actieve houding, waarbij leerlingen nieuwsgierig zijn naar hoe de wereld nu echt in elkaar zit en wegen zoeken om hun talenten verder te ontwikkelen.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.