Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Praktijkleerkracht ICT en Koken
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
1 oktober 2019
Eind Datum
1 november 2019
Functie naam
ICT-docent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Plaats
Den Bosch
Organisatie
NIVVO Speciaal Onderwijs Den Bosch
Website

NIVVO Speciaal Onderwijs Den Bosch uit Den Bosch zoekt een Praktijkleerkracht ICT en Koken per

Voor een VSO school in Noord-Brabant zijn wij met spoed op zoek naar een Praktijkleerkracht ICT en/of Koken. Het betreft een vacature voor 1fte.

Indien je bevoegdheid hebt om ICT of koken te geven dan mag je ook reageren.

Functie
Voor een cluster 4 onderwijsinstelling in de regio Noord-Brabant zijn wij met spoed op zoek naar een Praktijkleerkracht voor de vakken ICT en Koken. Je geeft les aan vmbo basis, kader, theoretische leerweg en havo.

De school staat ook open om de vacature over 2 docenten te verdelen.

Functie eisen

 • Relevante onderwijsbevoegdheid of bezig met je opleiding af te ronden;
 • Relevante werk en/of stage-ervaring;
 • Je hebt affiniteit met het onderwijs en de doelgroep;
 • Je hebt ervaring in het werkveld;
 • Je beschikt over de volgende competenties: motiveren van leerlingen, flexibel, sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Remco Ruchtie r.ruchtie@nivvo.nl
06-20103251

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.