Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Projectleider Bouw
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
11 november 2020
Eind Datum
10 januari 2021
Functie naam
Bouw en infrastructuur
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Plaats
West- en Midden Nederland
Loon indicatie
schaal 11
Organisatie
Wellantcollege
Website

Wellantcollege uit West- en Midden Nederland zoekt een Projectleider Bouw per

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal – van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap – groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 30 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.

“Je ontwikkelt meer bij Wellant”

Jouw profiel

Wij zijn per direct op zoek naar een Projectleider bouw tot 1 augustus 2021. Wij zoeken een allround professional met bouwkundige achtergrond en de nodige relevante werkervaring en affectie met onderwijs bouwprojecten. Jij wordt onze nieuwe collega als je voldoet aan het volgende profiel:

 • Georganiseerd; jij weet in een multidisciplinair bouwproject informatie te vergaren, te ordenen en voor jezelf en anderen overzicht te behouden om dit vervolgens om te zetten naar passende besluiten.
 • Stressbestendig, flexibel en resultaatgericht; jij wordt niet zenuwachtig van een deadline of actielijst.
 • Communicatief vaardig; jij weet vlot en zakelijk contacten te leggen en bent in staat zowel de taal van het onderwijs te spreken als de toon van aannemers en leveranciers te slaan. Een werkgroepoverleg met eindgebruikers leiden geeft jou energie, het nakomen en ‘najagen’ van contractafspraken geeft jou voldoening.
 • Organisatiesensitief en verbindend; jij snapt als geen ander dat een bouwproject pas geslaagd is als ook de laatste opleverpunten zijn afgehandeld. Jij behoudt daarbij balans tussen planmatig handelen en flexibel anticiperen op veranderende omstandigheden.
 • Aanpakkersmentaliteit; vele details maken het geheel, jij bent van de details zonder het geheel uit het oog te verliezen.
 • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, met als studieachtergrond ‘bouwkundig’ of gelijkwaardig.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, waarbij met name het acteren in een vergelijkbare werkomgeving (maatschappelijk georiënteerd in een projectmatige context) een pré is.
 • In bezit van rijbewijs en auto.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn onder meer:

 • Projectleiderschap van middelgrote en kleine bouw- en renovatieprojecten van uiteenlopende aard. De projecten hebben betrekking op o.a. onderwijsgebouwen met diverse praktijkruimten, kassen, dierverblijven en terreinen.
 • Regievoerend op de disciplines bouwkundig, installaties, ICT, civiel en facilitair, van het opstellen van de (technische) specificaties tot en met nazorg.
 • Sturen en rapporteren op financiën, planning en kwaliteit.
 • Opdrachtgeversrol richting (raam)contractanten, meervoudig onderhands aanbesteden van bouwkundige, installatietechnische, civiele en groenwerkzaamheden.

Bijzonderheden

 • Functieomvang: 1,0 fte.
 • Startdatum: zo spoedig als mogelijk.
 • De sluitingsdatum van deze vacature is 18 november 2020.
 • Gezien de tijdelijke aard van deze functie is het mogelijk om als zzp’er te solliciteren. We verzoeken je dan duidelijk kenbaar te maken dat je zzp’er bent en wat je uurtarief is.

Wat bieden wij

Een tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2021. Bij ons verdien je een goed salaris, schaal 11 maximaal € 4.939,00. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Eindejaarsuitkering.
 • Deels vrij in bepaalde schoolvakanties in overleg met je leidinggevende.
 • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Wellantcollege is de cao mbo van toepassing.

Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het je wat?

Ben je ook zo enthousiast geworden over deze vacature vul dan snel het sollicitatieformulier in via onderstaande button ‘direct solliciteren’.

Als je via indeed, meesterbaan of een van de andere kanalen deze vacature hebt gevonden, ga dan eerst naar onze website werkenbijwellant.nl en vul het sollicitatieformulier in bij de betreffende vacature.

Let op! sollicitaties die per mail of op andere wijze bij ons binnenkomen, kunnen wij niet in behandeling nemen.

Meer weten Neem contact op met Djaïr Lubsen, corporate recruiter, T: 06-51655394

Hebben we een klik, dan mag je zo snel mogelijk bij ons beginnen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal – van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap – groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 32 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.