Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Projectmanager Learning en Development
Dienstverband
Toegevoegd op
5 oktober 2020
Eind Datum
6 november 2020
Functie naam
Projectmanagement
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
30-09-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Leiden zoekt een Projectmanager Learning en Development per 30-09-2020

Projectmanager Learning & Development
Ben jij een strategische projectleider op het gebied van Learning & Development met ervaring of affiniteit in het onderwijs en wil je deel uitmaken van ons ambitieus HR-team? Wij hebben een unieke rol openstaan waarbij jij je gaat verdiepen als onze projectmanager en specialist in de ontwikkelingsbehoefte van de organisatie en onze mensen.

**Wat ga je doen?**

mboRijnlandwil dé opleidingspartner van de regio zijn. Dat betekent dat wij alles willen weten over leren en ontwikkelen, en bedrijven, overheden daarbij willen helpen. Dat vereist continue innovatie op dit vakgebied en zelf ook blijven investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.Vanuit de Kwaliteitsagenda mbo zijn extra middelen beschikbaar gesteld om de gevraagde innovatie te realiseren. Op het gebied van pedagogisch-didactisch handelen willen we een kwaliteitsimpuls, zodat we hybride onderwijs, gepersonaliseerd leren toe kunnen passen.

**Learning & Development**

Als specialist op dit gebied kunnen we jouw kennis op het gebied goed gebruiken. Jij helpt ons een leerklimaat te realiseren waarin er samenhang is tussen de verschillende professionaliseringsactiviteiten, de instrumenten die we daarbij (gaan) inzetten en de doelen die we nastreven, zodat onze medewerkers zich kunnen professionaliseren.Je hebt de expertise om de ontwikkelbehoefte van de organisatie te vertalen naar L&D-oplossingen. Je bent sterk gericht op nieuwe vormen van leren en kent de ontwikkelingen op dit gebied. Dit alles doe je in lijn met onze recent geformuleerde visie op ontwikkelen van onze medewerkers. Jij hebt onderwijskundige kennis om trainingen en leergangen op in te kopen, aan te passen en te ontwerpen. Naast trainingen willen we met name een leercultuur met elkaar realiseren, waarin jezelf ontwikkelen vanzelfsprekend is en een gedeelde activiteit is.

**Projectmanagement**

Daarnaast heb je ervaring als projectleider, waarin je verschillende uitvoerenden inhoudelijk aanstuurt en verantwoording aflegt over de voortgang. Je zorgt voor kennisuitwisseling, versnelling zodat we in 2022 onze doelen hebben gerealiseerd. Tenslotte heb je zowel een strategische blik als de mogelijkheid om deze strategie operationeel te krijgen.

**Wat vragen wij**

– Een afgeronde WO-opleiding Onderwijskunde of Organisatiepsychologie aangevuld met minimaal vijf jaar relevante L&D ervaring binnen een professionele (onderwijs)organisatie;
– Je hebt inhoudelijke expertise op het gebied van ontwikkelingsprofielen, opleidingsprogrammas, pedagogiek en didactiek;
– Aantoonbare succesvolle ervaring met de ontwikkeling én uitrol van L&D-trajecten met strategische impact liefst in een onderwijsomgeving;
– Aantoonbare ervaring met het verantwoordelijkheid nemen voor projecten (van initiatief tot werkend resultaat;
– Je hebt relevante kennis van de opleidingsmarkt;
– Communicatief sterk, helicopterview en kunnen schakelen tussen verschillende niveaus in de organisatie.

**Wat bieden wij?**

Deze opdracht heeft een duur van 2 jaar en mag ook op ZZP basis worden ingevuld. Je werkt vanuit het HRM team en dan met name het HRD team. Wij zijn een enthousiast team dat al mooie stappen heeft gezet om professionalisering op de agenda te zetten en uitvoering te geven. Samen met jou zetten we daarin graag een volgende stap.

**Daarnaast bieden wij:**

– Afhankelijk van je kennis- en ervaring word je ingeschaald in de functie vanprojectmanager, schaal 11 / 12 van de cao mbo met een salaris van maximaal 5595,00 op fulltime basis (36,86 uur);
– 8,33%eindejaarsuitkering;
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen;
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling;
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten.

**Meer informatie?**

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Annemarieke Leerling, HRD Specialist/ HRM coördinator per telefoon op 06-22717856 of per mail op aleerling@mborijnland.nl.

**Reageren?**

Zie je het helemaal zitten om te starten bijmboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaandesollicitatiebutton ,waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.Reageren kan toteinddatum vacature.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure.

**Na je sollicitatie**

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de HRD Specialist en eventueel sluit er nog een collega aan.Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.