Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
PSE201117 Docenten Praktijkonderwijs 1,7 fte
Dienstverband
Toegevoegd op
17 november 2020
Eind Datum
8 december 2020
Functie naam
Praktijkonderwijs
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,7
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Eindhoven
Aanvang functie
17-11-2020
Organisatie
Praktijkschool Eindhoven
Website

Praktijkschool Eindhoven uit Eindhoven zoekt een PSE201117 Docenten Praktijkonderwijs 1,7 fte per 17-11-2020

Praktijkschool Eindhoven is een eigentijdse, praktijkgerichte school, waar het werken aan mogelijkheden centraal staat. We bereiden leerlingen voor op zelfstandig functioneren in de samenleving, op een plaats op de (regionale)arbeidsmarkt en we bieden doorstroommogelijkheden naar vervolgopleidingen op assisterend niveau, op het MBO. De school telt ongeveer 240 leerlingen, verdeeld over 5 leerjaren. Kijk voor meer informatie over onze school op www.praktijkschooleindhoven.nl.

Met ingang van januari en februari 2021 zijn we op zoek naar (twee) docenten die inzetbaar zijn voor de algemene vakken zoals Nederlands, rekenen, Engels, ICT en LOB en Burgerschap. Daarnaast vervul je ook de rol als mentor.

Het betreffen functies als docent LB ter vervanging van zwangerschapsverlof voor het huidige schooljaar. De totale omvang betreft 1,7 fte.
Je dient minimaal in het bezit te zijn van een lesbevoegdheid en eventueel een Master SEN. Belangrijk is dat je affiniteit met onze doelgroep hebt.

Het zou geweldig zijn, als je:
• ervaring hebt met het praktijkonderwijs en de doelgroep;
• in ieder geval sterk in je schoenen staat;
• flexibel bent en open staat voor nieuwe taken/ontwikkelingen;
• in teamverband kunt en wilt werken;
• een bijdrage wil leveren aan de onderwijsontwikkeling binnen de organisatie.

Wij bieden:
• een aantrekkelijke werkomgeving;
• een school die volop in beweging is;
• goede arbeidsvoorwaarden op basis van de cao OMO.

Informatie:
Voor meer informatie over bovenstaande vacature kun je contact opnemen met Ralph van der Sanden (r.vandersanden@sghetplein.nl) of Diego van Steen (d.vansteen@sghetplein.nl), teamleiders Praktijkschool Eindhoven. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer van de school: 040-2450778.

Solliciteren kan tot 8 december 2020 via www.OMO.nl, t.a.v. Ralph van der Sanden en Diego van Steen.

Scholengroep Het Plein biedt alle vormen van onderwijs voor alle 12- tot 18-jarigen.
Sint-Joriscollege school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en het project Kunst & Cultuur en de Topsport Talentschool (LOOT).
   
Aloysius De Roosten een kleine mavo school met een eigen karakter en veel aandacht voor elke leerling. De onderbouw bestaat uit een determinatieperiode, zodat ook leerlingen met een gemengd schooladvies welkom zijn. Daarnaast verzorgt de school onderwijs voor leerlingen met een lwoo-indicatie.
   
Antoon Schellenscollege
 een school voor breed vmbo voor lwoo-leerlingen. Antoon Schellenscollege heeft uitsluitend onderbouw.
   
Vakcollege Eindhoven hier volgen leerlingen vmbo-b of vmbo-k. Leren in de praktijk staat centraal. Door een samenwerking met ROC Eindhoven gaan leerlingen uiteindelijk met een MBO diploma niveau 1 of 2 van school na 6 jaar.
   
Praktijkschool Eindhoven een school voor praktijkonderwijs met uitstroom naar de arbeidsmarkt en/of het MBO.
   
Pleinschool Helder een school voor leerlingen met een autisme spectrum stoornis (ASS) en/of AD(H)D op vwo/havo niveau. De school biedt leerlingen structuur en duidelijkheid door kleine groepen te hanteren (maximaal twaalf leerlingen), een goede zorgstructuur te creëren en individualiserend onderwijs te bieden. Pleinschool Helder wil bijdragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn om uiteindelijk een studie op een hbo of universiteit te volgen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.