Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Relatiemanager online en strategie LLokaal
Functie naam
Communicatie
Toegevoegd op
5 oktober 2020
Eind Datum
6 november 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0000
Dienstverband
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
02-10-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Leiden zoekt een Relatiemanager online en strategie LLokaal per 02-10-2020

Relatiemanager online & strategie LLokaal

LLokaal is het knooppunt in ons lerend regionaal netwerk van mboRijnland. LLokaal is de plek in de regio waar het goede gesprek leidt tot een duurzame match met onderwijs en werk. Ben jij iemand die duurzame samenwerkingsrelaties kan bouwen en onderhouden, een netwerker, commercieel, strategischen ondernemend? Ben jij iemand die zich betrokken voelt bij het belang van goed (mbo) onderwijs enarbeidsmarktransities? Ben jij iemand waarmee wij kunnen samenwerken op onze avontuurlijke missie, namelijk de missie die leidt tot een school die flexibel, open en gastvrij is. Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Als relatiemanager neem je initiatief en bouw je aan een netwerk van duurzame relaties binnen de diverse colleges van mboRijnland in de bijbehorende arbeidsmarktregios. Jij kent de opleidingsvraagstukken van de arbeidsregios en je weet wat jouw partners nodig hebben op scholingsgebied van huidige- en toekomstige medewerkers. Ook heb je affiniteit met onze studenten en doelgroepen. Door middel van acquisitie boor je nieuwe markten aan en leg je duurzame verbindingen tussen bedrijven en onderwijs. Je adviseert de mbo colleges op het gebied van scholingsvragen op basis van marktanalyses. Je bouwt aan een lerend regionaal netwerk in samenwerking met stakeholders. We werken met een target op basis van een marktplan met begroting en Objective Key Results (OKR). De arbeidsregio die je gaat bedienen, bestaat uit bedrijven die (na-)scholing zoeken.

Waar kom je te werken?

mboRijnland is initiatiefnemer van LLokaal. www.llokaal.nl. LLokaal is een regionaal Rijnlands mobiliteitsbureau wat door middel van oriëntatie arbeidsvraag en onderwijsaanbod duurzaam matcht. LLokaal brengt regionale bedrijven, onderwijs en overheid samen met iedereen die verder wil. LLokaal oriënteert, test, bemiddelt en matcht. Llokaal is de springplank voor zowel organisaties als medewerkers met dromen. Van student tot door de wol geverfde expert. Binnen Llokaal wordt samengewerkt met partners die innovatief en modulair onderwijs aanbieden die aansluiten op de arbeidsmarkt. Onze missie? Een inclusieve en duurzame samenleving, waarin iedereen zich blijft ontwikkelen. De standplaats voor deze functie is in eerste instantie Leiden maar zal op den duur uitbreiden naar Gouda.

Wie zijn je directe collegas?

Je komt in een kleinschalig, toegewijd en agile werkend team binnen een organisatie die in transitie is naar een innoverend modulair onderwijsaanbieder met een aanbod dat goed aansluit op de markt. In maart 2019 zijn we gestart. Het team is dus jong, in opbouw, complementair, lerend, ambitieus en toont continu eigenaarschap. We streven naar excellentie en onze kernwaarden zijn:samenwerkend; ondernemend; resultaatgericht en continue professionaliseren van het LLO-programma is onze belangrijkste taak en daarnaast zijn we ook mbo-innovator. De directeur werkt faciliterend en richtinggevend met je samen. Operatie van Llokaal zorgt als backoffice voor de administratieve ondersteuning.

Wat bieden wij?

Collegas die net als jij gáán voor het opzetten van een goedlopend netwerk, het ontdekken van kansen en het bouwen van bruggen. Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-mbo. De functie is gewaardeerd in schaal11 (adviseur B) met een minimum van € 3.331,- en een maximum van € 4.939,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Inschaling is mede afhankelijk van opleiding, ervaring en laatstgenoten salaris.De aanstelling is voor de periode van een jaar. Bij wederzijdse tevredenheid wordt het tijdelijk dienstverband omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Verder is jouw ontwikkeling een prioriteit voor ons. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.

Daarnaast bieden wij:

– 8,33%eindejaarsuitkering;
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen;
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling;
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met MargotRöst, strategisch relatiemanager, via: 088 222 17 77 of 06 14675636

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bijmboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaandesollicitatiebutton ,waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.Reageren kan toteinddatum vacature.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Na je sollicitatie

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over mboRijnland.

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.