Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Remedial Teacher
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
7 november 2018
Eind Datum
21 november 2018
Functie naam
Remedial teacher
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
cao-VO 9
Organisatie
Marcanti College
Website

Marcanti College uit Amsterdam zoekt een Remedial Teacher per zo spoedig mogelijk

Het Marcanti College is per direct op zoek naar een enthousiaste:

Remedial Teacher
Mensgericht – initiatiefrijk – stimulerend

0,2 fte
Cao-VO 9

DE FUNCTIE IN HET KORT
Je bent onder begeleiding van onze zorgcoördinator verantwoordelijk voor de uitvoering van Remedial Teaching. Je draagt zorg voor het gebruik van de remedial teaching (RT)-computerprogramma’s en verzorgt (individuele) remedial teaching en spellingbegeleiding
bij leerlingen met leerproblemen. Je adviseert en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan PLG-voorzitters en docenten. Je bent medeverantwoordelijk voor de externe contacten rond de zorgverlening.

WAT VRAGEN WIJ?

Opleiding:

  • Leerroute Remedial Teaching/SEN.

Kennis en ervaring:

  • Enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie en met onze doelgroep is een pluspunt.

COMPETENTIES EN VAARDIGHEDEN

Onze ideale Remedial Teacher:

  • Is proactief in staat de juiste aansluiting te vinden in relatie tot onze interne en externe doelgroep;
  • Is didactisch sterk, vindt het vanzelfsprekend om zich te verdiepen in de taak, organisatie en werkwijze van onze school;
  • Durft proactief advies te geven aan PLG-voorzitters/docenten en is in staat hen van de noodzaak van specifieke RT-acties te overtuigen.

WAT BIEDEN WIJ?

Esprit scholen biedt:

  • Een uitdagende functie met voldoende ontwikkelingspotentieel;
  • Een enthousiast team van onderwijsondersteuners;
  • Een ondersteunend bestuur gericht op kansen en ontwikkeling;
  • Een tijdelijke benoeming voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

BEDRIJFSINFORMATIE
Het Marcanti College is een ondernemende school en biedt 5 opleidingen voor leerlingen met vmbo (basis/kader), theoretische leergang/mavo, havo en vwo-advies in Amsterdam West. Het Marcanti is onderdeel van Esprit Scholen. Esprit Scholen bestaat uit 12 scholen en biedt een gevarieerd onderwijsaanbod van primair en voortgezet onderwijs. Het onderwijsmanifest van Esprit scholen vormt de basis voor de inhoudelijke ontwikkelingen de komende jaren. Esprit Scholen kent een Raad van Toezicht en een College van Bestuur. De schooldirecteuren vormen samen het managementteam. Het managementteam is een belangrijk overleg- en adviesorgaan voor het College van Bestuur.

Het Marcanti College telt ongeveer 630 leerlingen en is een goede, veilige en prettige school met veel aandacht voor leerlingen. Er werken zo´n 70 medewerkers met een goede balans in de verdeling man/vrouw en een evenwichtige leeftijdsopbouw. De school kenmerkt zich door veel aandacht voor de individuele leerlingen: leerlingen voelen zich thuis en worden gezien door de medewerkers. Het Marcanti College wil iedere leerling optimaal ondersteunen om zijn talenten te ontwikkelen en stelt leerlingen in staat hun hoogst haalbare diploma te behalen. Een leerroute op maat! In het vervolgonderwijs vallen leerlingen op: zij hebben geleerd te leren-leren, zijn zelfverantwoordelijk, sociaal, maatschappelijk betrokken en tonen mediawijsheid.

In de onlangs vernieuwde organisatiestructuur bestaat de schoolleiding uit een directeur en twee adjunct-directeuren. Zij vormen samen de directie en hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken, de aansturing van het personeel, de onderwijsontwikkeling en logistiek (bedrijfsvoering).

Vanaf het schooljaar 2018-2019 werken docenten op het Marcanti College in professionele leergemeenschappen (PLG). Iedere collega behoort tot een PLG. Een PLG bestaat uit een groep docenten die samen verantwoordelijk is voor het leren van een groep leerlingen. De PLG zorgt ervoor dat alle leerlingen op hoog niveau leren. De docenten in elke PLG voeren gezamenlijk het haalbare en gegarandeerd curriculum uit, zoals dat door de secties is geformuleerd. Het onderwijsondersteunend personeel vormt samen tevens een PLG. Zij hebben de gezamenlijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de ondersteuning zo optimaal mogelijk aansluit op ons primaire proces.

Voor meer informatie zie: www.marcanti.nl en www.espritscholen.nl

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.