Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
ROCva Docent Pedagogiek
Toegevoegd op
29 augustus 2019
Eind Datum
19 september 2019
Functie naam
Pedagogiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.6/0.7 FTE
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Aanvang functie
01/11/2019
Organisatie
Randstad Onderwijs Amsterdam
Website

Randstad Onderwijs Amsterdam uit Diemen zoekt een ROCva Docent Pedagogiek per 01/11/2019

 Voor het ROCva MBO College West zoeken wij een Docent Pedagogiek voor 0.6 / 0.7 fte. wegens zwangerschapsverlof per 1 november 2019. Als Docent Pedagogiek / agogische vakken (LB) kom je in het team Maatschappelijke Zorg (niveau 4) voor onze bol-studenten.
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij graag jouw vakkennis overdragen aan de toekomstige zorg- en welzijns professionals? 

MBO College West is onderdeel van ROC van Amsterdam en staat voor toonaangevend onderwijs dat zich profileert als het nieuwe opleidingscentrum voor de opleiding Zorg en Welzijn. Een mooi modern nieuw schoolgebouw heerst een prettige sfeer en aandacht die typerend
zijn voor deze beroepsrichting. Kwaliteit daarvan staat bij het ROCva dan ook voorop. 

Wat ga je doen? 

  •  Lesgeven voor de pedagogische vakken als ‘begeleiden’, ‘groepsdynamica’, ‘sociale vaardigheden. 
  • Het begeleiden van een jaargroep in hun studieloopbaan
  • Samen met je collega’s bijdrage aan de ontwikkeling van de studenten én de opleiding 

Wat vragen we van je? 

  • Didactisch en pedagogisch goed onderlegd 
  • (Bijna) bevoegd als docent 
  • Organisatorisch sterk en werkt efficiënt
  • In staat om structuur aan te brengen van studenten
  • Enthousiast en flexibel 

wat krijg jij?

Een veelzijdige baan in een informele en uitdagende werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk   dat je je talent blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering
en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (schaal LB met een max. van € 4123,- bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.