Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
ROCvF – Docent Uiterlijke Verzorging
Toegevoegd op
10 oktober 2019
Eind Datum
31 oktober 2019
Functie naam
Uiterlijke verzorging
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Organisatie
Randstad Onderwijs Amsterdam
Website

Randstad Onderwijs Amsterdam uit Diemen zoekt een ROCvF – Docent Uiterlijke Verzorging per

Wij zoeken wij een docent uiterlijke verzorging bij het ROCvF MBO College Lelystad. Het betreft een vacature voor 0,5 fte voor het hele schooljaar.

MBO College Lelystad is continue in beweging. Dat vraagt om gedreven mensen die in staat zijn om te schakelen en graag een bijdrage willen leveren aan he tonderwijs. Binnen MBO College Lelystad ken je je collega’s, dat is wat klein binnen groot voor ons betekent.
Binnen het college krijg je volop de kans om je te ontwikkelen en wellicht nieuwe uitdagingen te vinden.

wat ga je doen als docent uiterlijke verzorging?
 

  • je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van actieve en uitdagende lessenwaarbij de nadruk zal liggen op schoonheidsverzorging niveau 3 en 4;
  • je begeleidt studenten, ook bij stages en buitenschoolse activiteiten + de schoolsalon;
  • je zet je in voor kwalitatief goed onderwijs.

Tijdens de lessen ga je ook specifiek in op een aantal specifieke behandelingen van het vak De bijbehorende specialisaties zoals, shiatsu massage, huidverbeteringsmassage, acne en additionele behandelingen zijn een pré.

wat vragen we van je?
 

  • bij voorkeur beschik je over een 2e graads lesbevoegdheid;
  • je hebt up-to-date kennis van je vakgebied en de schoonheidsbranche 
  • je bent oplossingsgericht, sterk in klassenmanagement en communicatie;
  • je hebt affiniteit met de MBO doelgroep.

wat krijg jij?

Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering
en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (schaal LB met een max. van €4123,- bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.