Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Roostermaker / administratief medewerker
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 september 2020
Eind Datum
1 oktober 2020
Functie naam
Roostermaker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Plaats
Haren - Groningen
Aanvang functie
01-11-2020
Loon indicatie
OOP 7
Organisatie
Maartenscollege
Website

Maartenscollege uit Haren – Groningen zoekt een Roostermaker / administratief medewerker per 01-11-2020

Ben jij een ervaren roostermaker, die ons helpt om het dagrooster te maken dat optimaal aansluit bij de activiteiten in de school? Vind je het leuk om dat in combinatie te doen met administratieve werkzaamheden? Denk je in oplossingen, ben je toegankelijk
en houd je je hoofd koel tijdens drukke periodes? Dan zoeken wij jou!

Jouw verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor het dagrooster en voor algemene informatieoverzichten (zoals de jaarplanning) binnen de school. Het jaarrooster wordt gemaakt door een externe roostermaker. Het roosterprogramma dat wij gebruiken is Zermelo en daarvan ben jij de
portal beheerder, die zorgt dat de input voor het rooster altijd up-to-date is. 

Daarnaast verzamel je informatie over onderwijsprogramma’s, aantallen klassen en groepen, inzetbaarheid van docenten en beschikbare onderwijsruimten. Je verwerkt wijzigingen, doet roostervoorstellen aan de teamleiders, stelt dagroosters op en maakt het lokalenrooster. 

Je regelt de organisatie van de toetsweken (maken van toetsrooster, surveillancerooster, toetsen controleren op aanwezigheid, overzicht van extra tijd leerlingen en het klaar leggen van de toetsen). Je voert de roostergegevens in, plaatst ze op intranet en
houdt wijzigingen bij voor leerlingen en docenten. Je signaleert knelpunten in de roostering en denk je mee in het oplossen ervan. 
Tevens verricht je administratieve werkzaamheden, zoals het ondersteunen bij de werkzaamheden rondom het PTA (Programma van Toetsing en Afsluiting). Je maakt roosters en overzichten voor het centraal examen en vervangt de meldkamer bij diens afwezigheid.

Je adviseert de schoolleiding over de planning van het onderwijs op basis van de onderwijsconcepten en de onderwijsontwikkeling. Organisatorische problemen los je actief en signalerend op. 
Je werktijden zijn van 7:00 uur (voor de dagelijkse roosterwijzigingen) tot 15:30 uur.

Jouw profiel
Je beschikt over een mbo+/hbo-opleidingsniveau. Je bent bereid scholing te volgen om je kennis op peil te houden (bijv. een cursus Portalbeheer van Zermelo). Je hebt aantoonbare werkervaring (minimaal 2 jaar) als (assistent) roostermaker. Kennis en ervaring
met schooladministratie is gewenst. 

Ook ben je op de hoogte van ontwikkelingen in het (voortgezet) onderwijs en vind je het interessant om je hiermee bezig te houden. Een goede beheersing van het Engels, naast het Nederlands, is een aanbeveling.

De volgende eigenschappen zijn op jou van toepassing:
•    Je bent goed in plannen en organiseren.
•    Je bent communicatief sterk en je durft grenzen te stellen.
•    Je werkt nauwkeurig (ook onder druk).
•    Je kunt goed omgaan met gevoelige kwesties, weerstand en tegengestelde belangen.
•    Je bent open en toegankelijk en je kunt relativeren.
•    Je bent analytisch en oplossingsgericht.
•    Je bent initiatiefrijk en hebt een actieve houding naar collega’s.
 
Jouw werkplek
Het Maartenscollege is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor tweetalig mavo, tweetalig havo en tweetalig vwo. Daarnaast maakt de Internationale School (ISG) deel uit van de scholengemeenschap. 

Het Maartenscollege (+/- 1050 leerlingen, 130 medewerkers) maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Deze stichting bestuurt 12 instellingen voor voortgezet onderwijs voornamelijk in Oost-Nederland. Het bestuursbureau van de stichting ondersteunt zowel het
bestuur als de scholen. 

Kijk voor meer informatie over onze school op www.maartenscollege.nl.

Onze visie
Het Maartenscollege is een IB World School die internationaal en tweetalig onderwijs aanbiedt op mavo-, havo- en vwo-niveau. Op deze manier brengen we onze missie, onderwijs is de basis voor een betere wereld, dagelijks in de praktijk.

We leiden onze leerlingen op tot wereldburgers, die een actieve en betrokken rol spelen in een internationale samenleving. Op het Maartens leren we onze leerlingen niet alleen feiten, maar ook hoe die feiten samenhangen. Ze leren vanuit verschillende perspectieven
kijken en (bijna) net zo goed Engels als Nederlands spreken en schrijven. In de projecten die onze leerlingen ontwikkelen, keren maatschappelijke verantwoordelijkheid en wereldwijde thema’s als vrede en duurzaamheid steeds weer terug.

Verder vinden we het belangrijk onze leerlingen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze verlaten onze school met veel meer dan een passend diploma. Ze krijgen een brede basis mee om flexibel te kunnen functioneren in deze snel veranderende samenleving.
Ze zijn kritische en verantwoordelijke wereldburgers geworden met respect voor zichzelf en anderen. Ze hebben vertrouwen ontwikkeld in de eigen kracht en hebben een sterk moreel kompas.

We vinden het belangrijk dat onze leerlingen een superleuke tijd op de middelbare school hebben. Een tijd waar ze later met veel plezier aan terugdenken, in het besef dat de school belangrijk is geweest voor hoe ze nu in het leven staan.

Ons aanbod
Het betreft een fulltime baan (1,0 fte), die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.068 euro bruto per maand bij een volledige
werkweek (schaal 7).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Maartenscollege maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: mevrouw José Reitsema
Functie: beleidsondersteunend medewerker personeelszaken
Telefoon: 050 – 53 75 200

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Maximaal 3.068,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 7).

Meer informatie over het Maartenscollege in Haren vind je op: maartenscollege.nl.

Het Maartenscollege is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.