Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Roostermaker/ Planning&Organisatie
Toegevoegd op
27 augustus 2019
Eind Datum
27 september 2019
Functie naam
Roostermaker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5-0,7 fte
Provincie
friesland
Plaats
Dokkum
Aanvang functie
Per direct
Organisatie
Dockinga College
Website

Dockinga College uit Dokkum zoekt een Roostermaker/ Planning&Organisatie per Per direct

Dockinga College
Vacature Roostermaker/ Planning&Organisatie
Locatie: VMBO-GT en VMBO-VAKschool
FTE: 0,5- 0,7 fte
Schaal: 8
 

Het Dockinga College is een grote scholengemeenschap in Noord-Oost Friesland.
Het is een brede scholengemeenschap: VMBO basis- en kaderberoepsgerichte leerweg (VMBO-VAKschool), VMBO-theoretische en gemengde leerweg, HAVO en VWO (Atheneum en Gymnasium). Er wordt in voorkomende gevallen LWOO aangeboden.
Het Dockinga College heeft drie vestigingen in Dokkum met ingang van het komend schooljaar. Het Dockinga College vervult een streekfunctie voor de leerlingen uit de gemeenten in de verre omtrek – in ieder geval uit de gemeenten Dantumadiel en Noardeast-Fryslân – uit meer dan 50 basisscholen.
Het Dockinga College telt ruim 1600 leerlingen. Er zal sprake zijn van een verder gaande krimp in leerlingenpopulatie. Naar verwachting zullen er in het schooljaar 2019-2020 circa 1550 leerlingen zijn. Dit aantal daalt volgens de prognose naar 1400 in 2020. De jaren erna lijkt het aantal leerlingen zich te stabiliseren rond het aantal van 1300 leerlingen. De school wordt geleid door de dagelijks bestuurder. Deze geeft leiding aan het Managementteam en aan het Bestuursbureau waartoe de stafdiensten behoren.

Het Dockinga College maakt deel uit van het samenwerkingsverband Fryslân-Noard. De scholengemeenschap gaat naast twee andere scholen uit van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs in Noord-Oost Friesland. Met deze twee andere zelfstandige scholen, de Christelijke school voor Praktijkonderwijs Dokkum (J.J. Boumanschool) en de Inspecteur Boelensschool gevestigd op Schiermonnikoog, vormt de scholengemeenschap een Personele Unie sinds 1 januari 2012.

Nieuwsgierig naar onze school? Kijk op onze website.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.