Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Roostermaker
Dienstverband
Toegevoegd op
25 september 2020
Eind Datum
11 oktober 2020
Functie naam
Roostermaker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 fte
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Bladel
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
8 conform cao VO
Organisatie
Pius X-College
Website

Wij zoeken een roostermaker, die onze leerlingen en collega's voorziet van een rooster dat optimaal aansluit bij de activiteiten in de school.

Wij zoeken:
Een roostermaker voor 0,8 fte.
Ben jij de roostermaker, die onze leerlingen en collega’s voorziet van een rooster dat optimaal aansluit bij de activiteiten in de school?
Jouw takenpakket is afwisselend en variërend. Samen met twee collega’s ben je onder andere verantwoordelijk voor;

 • het maken van diverse roosters zoals bijvoorbeeld het PTA-rooster, het lesrooster bij vervanging personeelsleden en tijdens excursies en dergelijke;
 • het verwerken van de dagelijkse roosterwijzigingen;
 • het tijdig informeren van docenten en leerlingen over roosters en wijzigingen en het eventueel verstrekken van aanvullende informatie;
 • het aanpassen van roosters na overleg met betrokkenen als gevolg van bijzondere c.q. wijzigende omstandigheden;
 • het verstrekken van managementinformatie over de verschillende roosteractiviteiten.

 
Jouw werkdag start om 07.30 uur, werkdagen zijn in overleg.

Wij vragen:
Als roostermaker maak je jaar-, kwartaal- en lesroosters aan de hand van vastgestelde criteria. Hiervoor is nodig dat je:

 • accuraat en stressbestendig bent;
 • goed om kan gaan met weerstand en tegengestelde belangen;
 • flexibel en géén 8 tot 5 mentaliteit hebt;
 • over analytisch vermogen beschikt zodat je verbanden kan leggen en totaal overzicht kan (be)houden;
 • over goede communicatieve en ICT vaardigheden beschikt;
 • ervaring hebt met het roosterprogramma Zermelo, leerling administratiesysteem SOMtoday en Foleta (pré);

Herken jij je hierin? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae.
 

Wij bieden:
Het gaat om een tijdelijk contract tot 31 juli 2021 voor 0,8 fte. Bij goed functioneren wordt het contract voorgezet. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 8 conform cao VO (minimaal € 2.294,00 en maximaal € 3.467,00 bij 1,0 fte).

Voel je thuis!
Dat is wat we onze leerlingen en jou van harte toewensen. Het Pius X-College is een fijne, veilige, vertrouwde en gezellige omgeving om in te leren en te werken.
 
Met ruim 2200 leerlingen en ongeveer 300 medewerkers is het Pius X-College een grote school. Een school waar de leerling zoveel kan leren als hij/zij wil. Alle studierichtingen (praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo (atheneum en gymnasium), tweetalig onderwijs (tto) en de wereldklas) zijn vertegenwoordigd en bieden uitstekende kansen voor alle typen leerlingen.
Van binnen is van deze ‘grote school’ niet veel te merken; want hoewel de school qua oppervlakte en leerlingenaantal tot de grootste scholengemeenschappen in de regio behoort, voelt het bij de verschillende leerwegen in de gebouwen als een kleinschalige school. Elke leerweg heeft een eigen (deel van het) gebouw en een kernteam. Een veilige omgeving waarin we geïnteresseerd zijn in jou als mens. We dagen je uit om het beste in jezelf naar boven te halen en waar jouw talenten verder ontplooid en ontwikkeld worden. 
 
Werken bij het Pius X-College
Wij vinden het belangrijk dat je goed begeleid wordt. Samen met andere nieuwe collega’s volg je het begeleidingstraject met workshops, uitleg over de afdelingen en intervisiebijeenkomsten. Ook wordt je gekoppeld aan een interne coach en vinden er lesbezoeken plaats.
 
Wij verwachten van jou dat jij jouw functie op een professionele wijze uitvoert en hierover verantwoording aflegt. Dit is onder andere vertaald in de gesprekkencyclus waar ontwikkelingsgerichte gesprekken worden gevoerd en waar jij zelf de regie in hebt.
 
Naast de arbeidsvoorwaarden in de cao vo, bieden wij je school specifieke voorwaarden. Denk hierbij aan een actieve personeelsvereniging, professionaliseringsmogelijkheden, collectieve verzekeringen, fiets- of sportregeling en een team met leuke collega’s!
 
Wil je meer weten over onze school? Kijk dan verder op onze website of bekijk het YouTube filmpje gemaakt door onze leerlingen.
Wij maken deel uit van het kennisnetwerk ORION scholen. Kijk voor meer informatie op www.orionscholen.nl.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.