Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Scheikunde
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
19 november 2020
Eind Datum
19 december 2020
Functie naam
Scheikunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,38
Provincie
friesland
Plaats
Leeuwarden
Aanvang functie
1 december 2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
OVO Fryslân-Noord
Website

Gezocht: een 1e graads docent Scheikunde of een 2e graads docent Scheikunde met ervaring in HAVO/VWO bovenbouw op een vernieuwende school in Leeuwarden

Lessen in zowel onder als bovenbouw van Havo/VWO op !mpulse Leeuwarden. Inzet op maandag en dinsdag. Inzet op andere dagen eventueel bespreekbaar. 

Op !mpulse, school van OSG Piter Jelles, krijg je als teamlid vertrouwen en verantwoordelijkheid om je talenten creatief en krachtig in te zetten. Je werkt samen in een hecht team waar het eigenaarschap en motivatie groot is om samen het maximale uit leerlingen
en het team te halen.
De ruimte om als mens met al je passies en talenten jezelf te ontwikkelen maakt het een mooie voedingsbodem om te groeien. Van teamleden op !mpulse verwachten we daadkracht, verbeeldingsvermogen, hoffelijkheid en moed om in gezamenlijkheid een cultuur te creëren
waar het maximale uit de ontwikkelingsmogelijkheden van leerlingen en teamleden gehaald kan worden.
 

 
 

 
Lessen zijn in het eerstegraads gebied, tweedegraads docenten scheikunde zijn welkom om te solliciteren. Wij vragen de bereidheid om een 1e graads bevoegdheid te halen bij een eventuele verlenging van de inzet.

 
 

De fuDe snctie is primair tijdelijk tot einde schooljaar.

Met ingang van 1 januari 2020 zijn OSG Piter Jelles en RSG Simon Vestdijk op bestuurlijk niveau gefuseerd in Stichting Openbaar Onderwijs Fryslân-Noord. (OVO Fryslân-Noord) 

In totaal bestaat OVO Fryslân-Noord uit een 12 -tal scholen die een gevarieerd onderwijsaanbod verzorgen voor alle niveaus binnen het voortgezet onderwijs. De 12 scholen verzorgen voor zo'n 6000 leerlingen onderwijs. De scholen verschillen wat betreft hun onderwijsconcept, sfeer en omvang en zorgen samen voor een breed en samenhangend aanbod van onderwijs(zie onderstaand). De scholen staan in Leeuwarden, Kollum, Dokkum, Harlingen en Franeker.

Er werken ongeveer 700 medewerkers bij OVO Fryslân-Noord, die zich inzetten voor een optimale ontwikkeling van de leerlingen in een veilige en uitdagende omgeving.

 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.