Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Schoolpsycholoog/orthopedagoog i.v.m. ziektevervanging
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
14 oktober 2020
Eind Datum
30 oktober 2020
Functie naam
Psycholoog
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.3 fte
Provincie
utrecht
Plaats
Amersfoort
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
CAO VO
Organisatie
Openbaar lyceum De Amersfoortse Berg
Website

Schoolpsycholoog / orthopedagoog i.v.m. ziektevervanging

Openbaar Lyceum De Amersfoortse Berg bruist!

In verband met ziekte van onze collega schoolpsycholoog zijn wij op zoek naar een psycholoog voor een tijdelijke vervanging. 

In onze groene omgeving zijn wij volop in beweging en continu bezig te zoeken hoe we de weg naar het eindexamen voor leerlingen nog betekenisvoller kunnen maken. Daarnaast mogen we de aankomende jaren een nieuw schoolgebouw neerzetten. Dit alles doen we aan
de hand van ons schoolplan waarin onze visie, de Berg-pijlers, centraal staat.
 
De leerling centraal
Eigenaarschap
 
Betrokken en sociaal
Eigen ruimte
Resultaatgericht
Groen, gezond en duurzaam
 
Wij zoeken een schoolpsycholoog die in staat is om de onderwijs- en zorgbehoefte van de leerling centraal te stellen. Daarbij gaat het om alle leerlingen, en dus niet slechts om kwetsbare leerlingen. Het functioneren van leerlingen betreft zowel hun leren als
hun omgang met anderen. Het optimaliseren hiervan bewerkstelligt de schoolpsycholoog direct en indirect via alle betrokkenen op en bij school. Je werkt en leert samen met het team en de leerlingen. Je durft soms een stap in het onbekende te nemen en neemt
je collega’s hierin mee. Hierbij houd je goed zicht op het doel en werk je resultaatgericht. Je werkt graag in een professionele omgeving waarin je als medewerker wordt uitgedaagd persoonlijk leiderschap te tonen en regie te nemen over jouw ontwikkeling. Deze
mentaliteit zien we ook terug in jouw aanpak en pedagogisch handelen. Samen werken en samen leren zijn hierbij belangrijke kernwaarden.
 
We bieden een omgeving waarin je letterlijk en figuurlijk kunt bouwen aan nog beter onderwijs en je samenwerkt met een toegewijd en betrokken team. We bieden een warme en betrokken omgeving waarin we elkaar als collega’s écht zien. Naast de coach, in de persoon
van de zorgcoördinator, die je als nieuwe schoolpsycholoog krijgt, staan je nieuwe collega’s ook voor je klaar om je snel in onze gemeenschap welkom te heten en wegwijs te maken.
 
Gaat van deze bewegingen jouw onderwijs- en ondersteuningshart sneller kloppen? Dan zien we je motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

Het betreft een vacature van +/- 14 uur ofwel 1,5 dag

Medewerkers op De Amersfoortse Berg krijgen van school een laptop in bruikleen om hun werkzaamheden te verrichten. De zorgcoordinator is het aanspreekpunt voor zorg-, ondersteuningsgerichte vragen.
 

Openbaar Lyceum De Amersfoortse Berg bruist!

In onze groene omgeving zijn wij volop in beweging en continu bezig te zoeken hoe we de weg naar het eindexamen voor leerlingen nog betekenisvoller kunnen maken. Daarnaast mogen we de aankomende jaren een nieuw schoolgebouw neerzetten. Dit alles doen we aan de hand van ons schoolplan waarin onze visie, de Berg-pijlers, centraal staat.
 
De leerling centraal
Eigenaarschap
 
Betrokken en sociaal
Eigen ruimte
Resultaatgericht
Groen, gezond en duurzaam
 
Wij zoeken collega’s die willen meebouwen aan onze school. Je solliciteert wanneer je voor het motiveren van leerlingen niet afhankelijk bent en wilt zijn van alleen maar cijfers. Je houdt ervan om samen met andere docenten vakoverstijgend projectonderwijs te ontwikkelen en zoekt in je onderwijs de verbinding met de maatschappij. Je werkt en leert samen met het team en de leerlingen. Je durft soms een stap in het onbekende te nemen en neemt je collega’s hierin mee. Hierbij houd je goed zicht op het doel en werk je resultaatgericht. Je werkt graag in een professionele omgeving waarin je als medewerker wordt uitgedaagd persoonlijk leiderschap te tonen en regie te nemen over jouw ontwikkeling. Deze mentaliteit zien we ook terug in jouw didactisch en pedagogisch handelen. Samen werken en samen leren zijn hierbij belangrijke kernwaarden.
 
We bieden een omgeving waarin je letterlijk en figuurlijk kunt bouwen aan nog beter onderwijs en je samenwerkt met een toegewijd en betrokken team. We bieden een warme en betrokken omgeving waarin we elkaar als collega’s écht zien. Naast de coach die je als nieuwe docent krijgt, staan je nieuwe collega’s ook voor je klaar om je snel in onze gemeenschap welkom te heten en wegwijs te maken.
 
Gaat van deze bewegingen jouw onderwijshart sneller kloppen? Dan zien we je motivatiebrief en cv graag tegemoet.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.