Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Schoonmaakster
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
9 oktober 2020
Eind Datum
25 oktober 2020
Functie naam
Interieurverzorger
Niveau
HBO
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Breda
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
schaal 1 conform CAO-VO
Organisatie
De Nassau
Website

De Nassau uit Breda zoekt een Schoonmaakster per per direct

Voor ons team van schonmaak(st)ers op de locatie De la Reijweg zoeken we een schoonmaak(st)er. De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 15.00 uur tot 18.15 uur. 
 

De Nassau is een scholengemeenschap voor tto, vwo, havo en mavo gelegen in het zuidoosten van Breda, niet ver van het stadscentrum. Veel van de leerlingen zijn dan ook met name afkomstig uit Zuid-Breda en de kernen daar dichtbij. De school staat bekend als degelijk en ordelijk en heeft een goede leerlingbegeleiding. De tto-, vwo- en havoafdeling vormen samen een lyceum in een apart gebouw.
De mavoafdeling heeft ook een eigen gebouw. De afdelingen staan onder leiding van een directeur. Als christelijke school neemt De Nassau tussen de vele rooms-katholieke en enkele openbare scholen voor voortgezet onderwijs een unieke plaats in. De aandacht die we besteden aan onze identiteit wordt door velen gewaardeerd. Bewust van haar positie als relatief kleine en enige school onder één bestuur stelt De Nassau zich constructief op in de samenwerking met andere scholen. Op veel terreinen neemt zij deel aan overleg of treedt ze toe tot samenwerkingsverbanden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.