Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Secretaresse
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
2 oktober 2020
Eind Datum
2 december 2020
Functie naam
Secretaresse
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Aanvang functie
per direct
Organisatie
Alberdingk Thijm Scholen
Website

Alberdingk Thijm Scholen uit Hilversum zoekt een Secretaresse per per direct

Alberdingk Thijm Scholen zorgt voor onderwijs op achttien basisscholen en acht middelbare scholen. Daarnaast zijn er nog enkele andere activiteiten waaronder kinderopvang. Het shared service centre (SSC) is het overkoepelende besturingscentrum van Alberdingk
Thijm Scholen. Op het SSC werken we in een hecht team van twintig medewerkers. Het SSC biedt diensten op het gebied van finance & control, beleid, HRM, huisvesting, communicatie en secretariaat.
Waar het om gaat bij de functie
Het secretariaat bestaat uit twee personen. In de functie van secretaresse ondersteun en ontzorg je op hoog niveau. Je ondersteunt het college van bestuur op organisatorisch, administratief en secretarieel gebied.
Zo plan en bewaak je alle afspraken en werkzaamheden van het bestuur met bijbehorende taken zoals:
-het beantwoorden en screenen van binnenkomende telefoontjes
-het opnemen en uitwerken van notulen in een verslag
-het beheren van de agenda’s
-het ontvangen van bezoekers
-het inventariseren van data en deze verwerken in Exel
-het doornemen, afhandelen en doorsturen van post en digitale correspondentie
-het plannen en organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten
Daarnaast ben je bereid om bij gelegenheid te ondersteunen op andere afdelingen en help je mee om de afdeling netjes te houden.

Talenten & eigenschappen die goed van pas komen
Wij zoeken een collega die zelfstandig, representatief en uiterst accuraat is. Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Ook ben je in staat om prioriteiten te stellen.
Enige flexibiliteit is gewenst vanwege het notuleren bij vergaderingen in de avond (een beperkt aantal keren per jaar)
Een afgeronde opleiding directiesecretaresse/managementassistent of recente werkervaring in een soortgelijke functie is een pre
 
In staat om de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift foutloos toe te passen. Daarnaast is een goede beheersing van het Engels van belang in verband met ons internationale onderwijs.
 
Wat bieden wij jou?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn afgeleid van de CAO VO en omvatten onder andere een uitstekende pensioenvoorziening, een eindejaarsuitkering en tenminste 50 vakantiedagen per jaar op fulltime basis. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen/cursussen. Je inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring (minimaal €1.925,- en maximaal €2.785,-). Donderdag en vrijdag zijn vaste werkdagen, de derde werkdag is in overleg.
 
 

De stichting Alberdingk Thijm Scholen is een grote scholengroep in het Gooi die garant staat voor kwalitatief goed onderwijs en een hoog ambitieniveau van leerlingen en leerkrachten. De stichting ondersteunt scholen in het voortgezet onderwijs en in het primair onderwijs in het bestuur, beleid en management. Speerpunten van de Alberdingk Thijm Scholen zijn ICT en internationalisering; elke school geeft daar op eigen wijze invulling aan.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.