Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
(senior) leerkracht
Dienstverband
Toegevoegd op
13 november 2020
Eind Datum
8 januari 2021
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Plaats
Duivendrecht
Aanvang functie
25-01-2021
Loon indicatie
L10
Organisatie
A. Bekemaschool
Website

A. Bekemaschool uit Duivendrecht zoekt een (senior) leerkracht per 25-01-2021

A. Bekemaschool Duivendrecht

(Senior) leerkracht gezocht. Dit is jouw kans! Je kunt komen werken op een zeer interessante school in Duivendrecht. Onze school is de enige school in Nederland die werkt volgens het leerstijlenmodel van Dunn & Dunn! Geïnspireerd? Lees dan snel verder.
(Senior) leerkracht
Fulltime, 40 uur
 
Periode
Tijdelijk van 25 januari 2021 t/m 31 juli 2021 (met uitzicht op verlenging of vast dienstverband)

Salarisschaal
L10 (of L11 in geval van Senior Leraar)

De functie van (Senior) leerkracht bij de A.Bekemaschool
We combineren de Dunn & Dunn model met thematisch werken volgens het model van 4x wijzer. In ons schoolgebouw werken we met basecamps ( instructie ruimtes) en leerpleinen. We maken het leren van de kinderen zichtbaar, we geven feedback op hun leerresultaten.
We kijken niet alleen naar wat de leerlingen moeten leren, we kijken ook naar wat de leerlingen willen leren. We zijn op zoek naar een sterke ervaren leerkracht die graag op een vernieuwingsschool wil werken.
 

Als je jezelf moet beschrijven herken je je als een leerkracht met een onderzoekende houding, die zelf ook graag wil leren.  Je bent in staat om je snel in te werken in onze manier van lesgeven, dat wil zeggen dat je heel goed vanuit het kind kan en wil
werken.  Je bent een zeer gemotiveerde leerkracht die graag met kinderen uit groep 8 werkt.
Om in aanmerking te komen voor de functie van Senior leerkracht beschik je aanvullend over:

 • Een specialisme, bijvoorbeeld  onderwijsachterstanden, meer/hoogbegaafdheid, rekenen en taal, onderwijskundig ICT e.d.
 • Een HBO+ of Master opleiding

Wat voor leerkracht ben je en wat neem je mee?

 • Een afgeronde Pabo – opleiding
 • Bij voorkeur ervaring op een vernieuwingsschool en/ of ervaring met thematisch werken.
 • Ervaring en affiniteit met de bovenbouw
 • Zoals gezegd relativeringsvermogen en flinke dosis humor
 • Je vindt het fijn met anderen samen te werken
 • Je bent duidelijk naar onze kinderen en vriendelijk
 • Je voelt aan wat ze nodig hebben
 • Je kunt goed luisteren
 • Je vraagt om feedback

 

Ons aanbod

 • Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs
 • Goede opleidingsmogelijkheden
 • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding
 • ASKO-studiedag voor iedere medewerker
 • Leerteams binnen de scholen
 • Een open cultuur van samen verantwoordelijk

Onderdeel van ASKO scholen
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van ruim 30 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere
vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21 ste eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden
in de School en leren met ICT.
 

Verder kijken dan het schoolplein
Het schoolmotto ‘De ruimte voor jou’, is voelbaar. Wie de A. Bekemaschool binnenloopt, beleeft de wereld van buiten én de huiselijkheid en openheid die er binnen is. Hier staat de leerling centraal. Hier krijgen leerlingen alle kansen. Hier is de ruimte. 

Dorps en stads
De A. Bekemaschool is gevestigd in het dorpscentrum van Duivendrecht. Duivendrecht ligt tussen Diemen, Amsterdam Zuidoost en Amsterdam. Deze ligging maakt van de Bekemaschool een dorpsschool met een stads karakter, een school die haar katholieke achtergrond eert en tegelijk open staat voor en nieuwsgierig is naar andere religies of overtuigingen. 
 
Meervoudige Intelligentie
Leermethoden zijn op de school geen dogma’s maar worden gezien als handige hulpmiddelen die op het juiste moment moeten worden gebruikt. Vanaf het schooljaar 2010-2011 werkt de Bekemaschool volgens de theorieën van Meervoudige Intelligentie (Howard Gardner) en de leerstijlen van Dunn en Dunn. Uitgangspunt bij Meervoudige Intelligentie is dat kinderen heel diverse talenten hebben: ze kunnen woordknap zijn, maar ook muziek-, natuur-, beeld-, mens-, reken-, beweeg-, en zelfknap. De Bekemaschool wil hierop aansluiten met boeiend en kwalitatief goed onderwijs. 
Hedendaags. Ook dát is de A. Bekemaschool: een school die modern werkt én denkt. Er wordt verder gekeken dan de contouren van het schoolplein. Een nieuwe weg inslaan is typerend voor het team van de A. Bekemaschool, waar voortdurend wordt bekeken hoe het onderwijs op de school nog verder kan verbeteren.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.