Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
SJC190411 Docenten economie en bedrijfseconomie
Functie naam
Economie
Toegevoegd op
15 april 2019
Eind Datum
13 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,5
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Eindhoven
Aanvang functie
15-04-2019
Organisatie
Scholengroep Het Plein
Website

Scholengroep Het Plein uit Eindhoven zoekt een SJC190411 Docenten economie en bedrijfseconomie per 15-04-2019

Omvang: circa 1,5 fte; economie circa 1,0 fte, bedrijfseconomie circa 0,5 fte
Ingangsdatum: augustus 2019

Het Sint-Joriscollege is een school voor mavo, havo en vwo. Ons motto is:

Ontdek jezelf en de wereld

We hebben een breed onderwijsaanbod, zowel in vakken als in activiteiten. Zo zijn wij Brainportschool en bieden we mogelijkheden op het gebied van sport en kunst. We staan ervoor om leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen. De doorstroom van onze leerlingen evenals de examenresultaten zijn goed. We bieden veel buitenschoolse activiteiten en projecten aan. De begeleiding van leerlingen neemt een belangrijke plaats in. We zien onderwijsontwikkeling als een continu proces. Belangrijke lijnen in het onderwijs zijn het onderzoeken, ontwerpen en ondernemen. We werken toe naar meer keuzevrijheid en regie voor de leerlingen, gekoppeld aan een goede begeleiding en actieve werkvormen.

We bieden de vakken economie en bedrijfseconomie (M&O) aan. De lijnen onderzoeken en ondernemen spelen een toenemende rol in deze vakken. Vwo – leerlingen hebben in dit kader de mogelijkheid om deel te nemen aan het Econasium. Dit is een samenwerkingsverband tussen scholen en de universiteit Tilburg. In dit programma komen leerlingen vanaf het vierde jaar op een uitdagende manier in aanraking met een universitaire (economische) studie.

Het betreft een structurele vacature voor 1e graads docenten economie (circa 1 fte) en bedrijfseconomie (circa 0,5 fte)
Een deel van de lessen wordt gegeven aan topsportleerlingen waarbij differentiatie in inhoud en tempo van belang is. Onze eerste voorkeur gaat uit naar kandidaten met een dubbele bevoegdheid (economie en bedrijfseconomie), maar ook kandidaten met een enkele bevoegdheid worden van harte uitgenodigd te reageren. Ervaring met lesgeven in de bovenbouw is gewenst.

Voor meer informatie over het Sint-Joriscollege verwijzen wij u graag naar onze website www.sintjoriscollege.info.

Solliciteren kan alleen via de website van OMO.

In verband met de meivakantie zijn wij gesloten van 20 april 2019 t/m 5 mei 2019.

Scholengroep Het Plein biedt alle vormen van onderwijs voor alle 12- tot 18-jarigen.
Sint-Joriscollege school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en het project Kunst & Cultuur en de Topsport Talentschool (LOOT).
   
Aloysius De Roosten een kleine mavo school met een eigen karakter en veel aandacht voor elke leerling. De onderbouw bestaat uit een determinatieperiode, zodat ook leerlingen met een gemengd schooladvies welkom zijn. Daarnaast verzorgt de school onderwijs voor leerlingen met een lwoo-indicatie.
   
Antoon Schellenscollege
 een school voor breed vmbo voor lwoo-leerlingen. Antoon Schellenscollege heeft uitsluitend onderbouw.
   
Vakcollege Eindhoven hier volgen leerlingen vmbo-b of vmbo-k. Leren in de praktijk staat centraal. Door een samenwerking met ROC Eindhoven gaan leerlingen uiteindelijk met een MBO diploma niveau 1 of 2 van school na 6 jaar.
   
Praktijkschool Eindhoven een school voor praktijkonderwijs met uitstroom naar de arbeidsmarkt en/of het MBO.
   
Pleinschool Helder een school voor leerlingen met een autisme spectrum stoornis (ASS) en/of AD(H)D op vwo/havo niveau. De school biedt leerlingen structuur en duidelijkheid door kleine groepen te hanteren (maximaal twaalf leerlingen), een goede zorgstructuur te creëren en individualiserend onderwijs te bieden. Pleinschool Helder wil bijdragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn om uiteindelijk een studie op een hbo of universiteit te volgen.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.