Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
sjl.20/21.02 Docent Nederlands (0,5 – 1,0 fte)
Dienstverband
Toegevoegd op
19 november 2020
Eind Datum
3 december 2020
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Plaats
's-Hertogenbosch
Aanvang functie
19-11-2020
Organisatie
Sint-Janslyceum
Website

Sint-Janslyceum uit 's-Hertogenbosch zoekt een sjl.20/21.02 Docent Nederlands (0,5 – 1,0 fte) per 19-11-2020

Het Sint-Janslyceum is een school voor voortgezet onderwijs in ’s-Hertogenbosch met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo.
Het aantal leerlingen bedraagt ongeveer 2000. De eerste schooldag van het Sint-Janslyceum was op 10 september 1918. Het Sint-Janslyceum is van oorsprong een katholieke school. Voor ons betekent dit dat we aandacht hebben voor elkaar en dat we anderen behandelen zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Het betekent ook dat we het verzorgen van ‘goed onderwijs’ als een morele opdracht zien die niet alleen draait om technische kennis en vaardigheden maar die ook gericht is op het worden van ‘een goed mens’ zijn en het leiden van ‘een goed leven’

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste 2de graads docent(e) voor het vak Nederlands. Het betreft een reguliere aanstelling tussen de 0,5 en 1,0 fte.

Wij verwachten iemand die:
• uitstekend kan samenwerken;
• ervaring en affiniteit heeft met het lesgeven aan MAVO klassen (ervaring aan MAVO 4 is een pré);
• van aanpakken houdt en stevig in zijn schoenen staat;
• niet bang is om nieuwe dingen uit te proberen;
• zichzelf wil blijven ontwikkelen;
• die in het bezit is van een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands, (startende docenten en afstudeerders worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren);
• die verbindend is naar leerlingen en collega’s.

Wij bieden:
• een aantrekkelijke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing;
• een tijdelijke aanstelling tussen de 0,5 – 1,0 fte met uitzicht op vast;
• goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO OMO 2018.

De school wil voor haar personeel een goed werkgever zijn door het voeren van goed personeelsbeleid. Naast een passende beloning vormen begeleiding, scholing en coaching daarbij belangrijke instrumenten.

Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen met Mw. M. de Vries, telefoon 073-6154780, email m.de.vries@sjl.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Prachtig gelegen aan de Zuiderplas aan de zuidrand van 's-Hertogenbosch, niet ver van de A2, is het Sint-Janslyceum een school voor VMBO-T, havo, atheneum en gymnasium van ca 2100 leerlingen op één locatie. Enerzijds is het een traditionele school, anderzijds bruist het van nieuwe activiteiten. De school staat bekend om zijn goede organisatie en zijn leerlingvriendelijkheid. We zijn gevestigd in een karakteristiek gebouw, dat is gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze en de toekomende tijd.  Het Sint-Janslyceum is een school van Ons Middelbaar Onderwijs; voor alle personeel geldt de CAO-OMO.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.