Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Smart Technology – Boerhaavelaan
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
23 juli 2019
Eind Datum
28 augustus 2019
Functie naam
Technologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
2 september 2019
Organisatie
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO
Website

Het Bonaventuracollege, locatie Boerhaavelaan – docent Smart Technology

Wilt u een grote bijdrage leveren aan de vele vernieuwingen in onze vmbo-wereld, dan zit u bij ons goed. Wij zijn vmbo Boerhaavelaan, een school die altijd in beweging is op alle niveaus, van de basisberoepsgerichte t/m de theoretische leerweg. Vanaf klas
1 krijgen alle leerlingen al les in de praktijk profielen van de bovenbouw (Z&W, E&O, BWI, PIE en HBR) en bezoeken ze verschillende bedrijven om zich te oriënteren als wereldburgers.
 
Over een jaar gaan we naar ons fonkelnieuwe gebouw en krijgen we de naam Beroepscollege Leystede.
 
Kunt u de leerlingen motiveren door leerlingen zelf keuzes te laten maken en op eigen niveau in heterogene klassen te laten werken, bent u een energieke doener, dan bent u bij ons op het juiste adres!   
 
Wij zijn klaar voor de volgende stap en daarom zijn wij op zoek naar een docent Smart Technology (1,0 FTE)

 
Het Bonaventuracollege, locatie Vmbo Boerhaavelaan, zoekt per 2 september 2019 een docent Smart Technology 2e graad 1,0 fte. Het betreft een tijdelijke functie met uitzicht op vast.
 
Ben jij een duizendpoot op het gebied van alle moderne technieken zoals smart technology, duurzaamheid, robotica, domotica, installatietechniek en duurzaamheid?
Ben jij in staat om je enthousiasme van deze technieken over te brengen op leerlingen van zowel het basis- als het voortgezet onderwijs?
Weet jij leerlingen te boeien, te binden en uit te dagen om het maximale uit zichzelf te halen?
Ben je in staat om het onderwijsprogramma van het profiel PIE aan te bieden?
 
Kennis heeft van:

  • 3d printing,
  • Lasercutters,
  • VR/AR, robotica,
  • Domotica en gamedesign,
  • Elektro, installatie en/of metaaltechniek.

 
Wat bieden we:
Een werkomgeving waarin steeds meer en meer hybride SMART onderwijs wordt verzorgd en dus een intensieve samenwerking met het bedrijfsleven bestaat. In het schooljaar 2020-2021 starten we in een nieuw gebouw en je kunt mee beslissen over het onderwijsprogramma
en de nieuwe inrichting van de techniekafdeling. Een salaris in schaal LB of LC van het CAO VO en voldoende scholingsmogelijkheden om je verder te professionaliseren.
 
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer E. de Boer, locatiedirecteur, alleen per e-mail
e.deboer@scoleiden.nl
 
Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet en kunt u plaatsen op
www.meesterbaan.nl of
www.scoleiden.nl
(link naar Meesterbaan). Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.
De uiterste inzenddatum is woensdag 28 augustus 2019.
 

SCOL (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden) biedt primair en voortgezet onderwijs aan. Wij staan voor een breed onderwijsaanbod waarin iedere leerling zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit en gestoeld op de christelijke traditie. Onder SCOL vallen negen rooms-katholieke basisscholen en zes protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude en het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum. Elke school geeft zelf vorm aan een herkenbare eigen én onderwijskundige identiteit, die wordt vormgegeven door professionals. Goed leren, goed leven en goed samenleven staat bij ons centraal. Hoe we dat doen lees je in onze strategische koers 2018-2022 via https://www.scoleiden.nl/strategischekoers-scol.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.