Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Specialist Leerlingenbegeleiding op het Stedelijk Gymnasium Arnhem, 0,39 FTE (vervanging)
Functie naam
Leerlingbegeleiding
Toegevoegd op
1 oktober 2019
Eind Datum
7 november 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,39
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
02-11-2019
Organisatie
Stedelijk Gymnasium Arnhem
Website

Stedelijk Gymnasium Arnhem uit Arnhem zoekt een Specialist Leerlingenbegeleiding op het Stedelijk Gymnasium Arnhem, 0,39 FTE (vervanging) per 02-11-2019

Vacature Specialist Leerlingenbegeleiding op het Stedelijk Gymnasium Arnhem, 0,39 FTE (vervanging)
 
Ben jij onze Specialist Leerlingenbegeleiding? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons het ondersteuningsteam vorm geeft. Ga aan de slag op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Jij begeleidt leerlingen die binnenkomen met een hulpvraag. Je stemt de ondersteuning af met mentoren, docenten, schoolleiding en ouders/verzorgers. Indien nodig schrijf je een Ontwikkelings Perspectief Plan (OPP) voor leerlingen met een ondersteuningsbehoefte.
Het is jouw taak om dit plan af te stemmen met betrokkenen en de doelen die beschreven staan in het OPP te bewaken. Je werkt samen en stemt af met de overige leden van het ondersteuningsteam.
Met als doel de expertise op het gebied van Passend Onderwijs te vergroten, ben je (mede) organisator van bijeenkomsten voor docenten. Je neemt deel aan begeleidingsvergaderingen, aan het Zorg Advies Team en je overlegt casuïstiek met het ondersteuningsteam.
Het begeleiden van leerlingen die hoogbegaafd zijn, in geval van verrijking en verbreding, maar ook bij problematiek van onderpresteren behoort tot je taken. Ook begeleid je leerlingen bij planning en organisatie.
 
OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 950 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe
en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoriaal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken
in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en autonomie. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 2 november 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 

 • Je krijgt een tijdelijk contract voor 0,39 FTE voor de duur van de vervanging.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal €2522,- en maximaal €4186,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime
  dienstverband).
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie
  Quriuz. Je kunt via Quriuz
  diverse masterclasses en workshops volgen.

 
WAT BRENG JE VERDER MEE?
De specialist leerlingbegeleiding die wij zoeken:

 • bezit een afgeronde HBO opleiding pedagogiek of WO opleiding orthopedagogiek;
 • heeft kennis van en aantoonbare werkervaring met leerlingen met leer- en gedragsstoornissen en / of een disharmonisch intelligentie-profiel;
 • heeft kennis van leerstijlen en effectieve leerstrategieën;
 • heeft affiniteit met gymnasiaal onderwijs, bij voorkeur met de vakken Grieks en Latijn;
 • is open en toegankelijk;
 • herkent zich in de kwaliteiten: pedagogisch en didactisch competent, initiatiefrijk en is gericht op samenwerking met leerlingen, collega’s en directie.
 • is gericht op het overdragen van expertise aan mentoren/docenten.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Stedelijk Gymnasium lees je op
www.quadraam.nl
en www.gymnasiumarnhem.nl.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met conrector Donny Talsma. Zij is te bereiken via 026-3209840 of per mail:
d.talsma@gymnasiumarnhem.nl
 
SOLLICITEREN
De vacature van specialist leerlingenbegeleiding kan in combinatie met de vacature studiebegeleider worden ingevuld. Je kunt ook op een enkele vacature reageren.
 
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 7 oktober 2019. De gesprekken vinden plaats op 10 oktober. Tot binnenkort!
LET OP! Alleen sollicitaties ontvangen via Meesterbaan kunnen wij in behandeling nemen.

Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is een categoriaal gymnasium met een regionale functie voor Arnhem en omstreken en is in zijn geheel gericht op het ontwikkelen van bijzondere talenten. De vakken Grieks, Latijn en klassieke vorming verbinden leerlingen met de klassieke cultuur. Verreweg de meeste leerlingen gaan na hun einddiploma naar een Nederlandse of buitenlandse universiteit. Al jaren mag het Stedelijk Gymnasium Arnhem zich tot de 10 beste VWO scholen van Nederland rekenen.
De school is gehuisvest in een mooi monumentaal gebouw dat ruimte biedt aan ongeveer 1000 leerlingen en 100 medewerkers.

Zij vormen een hechte gemeenschap, waarin waarden als kwaliteit, betrokkenheid, plezier en respect de basis vormen voor de onderlinge samenwerking. De school ontwikkelt zich tot lerende organisatie en streeft naar een klimaat waarin medewerkers gestimuleerd worden verantwoordelijkheid te nemen en waarin zij zich gemotiveerd en gewaardeerd voelen. Het Stedelijk Gymnasium biedt medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.