Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Stafmedewerker Huisvesting
Dienstverband
vast
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
20 oktober 2019
Functie naam
Stafmedewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Plaats
Nieuwerkerk aan den IJssel
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Scholengroep Holland
Website

Stafmedewerker Huisvesting in het onderwijs

Word jij het technisch hart van onze toekomstbestendige onderwijshuisvesting?
 
 
Gezocht: Stafmedewerker Huisvesting (0,6 FTE) 
 
Locatie
De scholen en het bestuur worden integraal ondersteund door het stafbureau in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op het stafbureau werken 11 medewerkers, op het gebied van secretariaat, financiën, inkoop, HR, onderwijs en kwaliteit. Het stafbureau valt hiërarchisch
onder de verantwoordelijkheid van de voorzitter van het College van Bestuur. De stafmedewerker huisvesting werkt vanuit het stafbureau.
 
Jouw functie
De stafmedewerker huisvesting heeft als hoofdtaken de uitvoering en coördinatie van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en het adviseren van de bestuurder over strategische huisvestingsvraagstukken.
Je coördineert en controleert de voortgang van onderhoudswerkzaamheden en verwerkt en beoordeelt klachten van de gebruikers van de gebouwen. Jij adviseert de bestuurder op het gebied van huisvestingszaken en je bent hiervoor het interne en externe aanspreekpunt.
Je ontwikkelt plannen m.b.t. nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en gebouwen, huur en medegebruik. Tevens adviseer je als bouwkundige op het gebied van (ver)bouw, beheer en onderhoud en ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, monitoren en aanpassen
van het MJOP van de schoolgebouwen.  Voor de uitvoering van het MJOP en klachtenonderhoud ben je het aanspreekpunt voor de directeuren. Bij aanbestedingen op het gebied van huisvesting heb jij de rol van materiedeskundige. Tenslotte coördineer je dagelijks
en planmatig onderhoud en stuur je functioneel de technisch medewerker aan.
 
Waar ben je goed in?
Jij weet hoe je meerdere projecten tegelijk kunt (bege-)leiden. Dit kunnen grote projecten zijn maar ook hele kleine, allen op het gebied van huisvesting of inrichting. Hierin schakel jij gemakkelijk met zowel de interne gebruikers als aannemer, leveranciers
en onderhoudsbedrijven. Te allen tijde ben jij kritisch op de klantvraag. Belangrijk is de servicegerichtheid zodat de huisvesting tip top in orde is en voldoet aan de wensen van de gebruiker, maar hierbij verlies jij de kosten niet uit het oog. In de uitvoering
van het MJOP en de verschillende projecten ben jij gestructureerd, durft de leiding te nemen en stuurt bij waar nodig. Het helpt zeker wanneer je een goed ontwikkeld gevoel hebt voor politieke- en bestuurlijke verhoudingen en je wilt bijdragen aan de verdere
ontwikkeling van het huisvestingsbeleid binnen Scholengroep Holland.
 
 
Wat zoeken wij?

 • Je hebt ervaring met huisvesting en onderhoudszaken en kan problemen vertalen naar praktische oplossingen.
 • Je hebt affiniteit met het onderwijs en ontzorgt vanuit jouw vakgebied de scholen en directeuren zodat het onderwijsproces optimaal door kan gaan.
 • Je bent een goed communicator in woord en geschrift en bekend met relatiebeheer met verschillende partners/leveranciers.
 • Je hebt een afgeronde MBO+ / HBO opleiding in een technische en/of bouwkundige richting i.c.m. relevante werkervaring op het gebied van huisvesting.
 • Je hebt kennis van de Office pakketten en software voor vastgoedbeheer.
 • In de administratieve en financiële taken ben je accuraat en zorgvuldig.
 • Je bent leergierig en in staat een nieuwe materie snel eigen te maken.
 • Je hebt ervaring met aanbestedingstrajecten.
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huisvesting en duurzaamheid.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. 
   
  Wat bieden wij? 
 • Een prettige en ambitieuze werkomgeving.
 • Professionele en betrokken collega’s die hart voor het onderwijs hebben en deskundig zijn op hun werkgebied.
 • Er is veel ruimte om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren.
 • Mogelijkheden tot scholing en persoonlijke ontwikkeling.
 • Werktijdfactor van 0,6 fte (24 uur per week), inschaling conform CAO PO in schaal 10 (max. € 3.961,00 o.b.v. 40 uur per week).
 • Vaste aanstelling.
 • Scholengroep Holland Cafetariaregeling. 
  Informatie? 
  Voor meer informatie kun je altijd bellen met Caroline Vos, HR adviseur op 06-382 55 335.
   
  Interesse?  
  Ben jij de stafmedewerker huisvesting die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief met CV  voor 23 september 2019 naar solliciteren@scholengroepholland.nl.
   
   
   

Scholengroep Holland biedt openbaar onderwijs op 13 locaties in de gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Zuidplas. Ieder kind, van 0 tot 13 jaar, is van harte welkom!
We bieden onderwijs van goede kwaliteit. Voor ons betekent dit dat we uitgaan van het niveau en de behoefte van het individuele kind. Zo wordt recht gedaan aan de mogelijkheden die het in zich heeft en ontstaat er een omgeving waarin alle kinderen kunnen groeien en bloeien. Naast de kinderen wordt er ook geïnvesteerd in iedere medewerker om te groeien in professionaliteit. Ons motto is Ontwikkelen in vertrouwen, vertrouwen in ontwikkelen.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.