Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Stagiair (HBO) Communicatie en PR
Toegevoegd op
15 november 2018
Eind Datum
15 januari 2019
Functie naam
Communicatie
Niveau
HBO
Provincie
utrecht
Plaats
Zeist
Organisatie
Openbaar VMBO en MAVO Zeist
Website

Openbaar VMBO en MAVO Zeist uit Zeist zoekt een Stagiair (HBO) Communicatie en PR per

Voor het huidige schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die zijn/haar stage op ons VMBO-MAVO wil lopen. 

Hij/zij moet bij voorkeur bekend zijn met de nieuwe privacy wetgeving AVG, de inzetbaarheid van social media ten aanzien van communicatie en PR, en Mail Chimp.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Mw. Ph. Willems
p.willems@osgs.nl

De Openbare Scholengroep Schoonoord biedt een volledig aanbod aan voortgezet onderwijs. De groep bestaat uit vier scholen: het Openbaar Lyceum Zeist, het Openbaar VMBO en MAVO Zeist, VakcollegeMaarsbergen en MAVO Doorn. De scholen willen hun leerlingen ruimte en uitdaging bieden om hun talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij uitstekende prestaties te leveren. Tegelijkertijd wil de scholengroep leerlingen stimuleren mondige burgers te worden die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zichzelf en voor hun medemensen. De scholen spannen zich actief in voor verdraagzaamheid in de samenleving en tegen discriminatie van personen of groepen. Leerlingen kunnen binnen de context van een regulier onderwijsaanbod, de profielen expressie of sport volgen. De organisatie is sterk in ontwikkeling. Verantwoordelijkheden worden zoveel mogelijk gespreid. Voor nieuwe collega's zijn er volop mogelijkheden de onderwijskundige koers van de school mede te bepalen. Alle scholen zijn gecertificeerde opleidingsscholen. Wij hechten aan kwaliteit en leggen 'de lat' daarom hoog: zowel in de eisen die wij aan leerlingen stellen als in de verwachtingen aan ons personeel. Van kandidaten verwachten wij naast vakinhoudelijk en pedagogische competenties ook het vermogen op het eigen handelen te reflecteren, de bereidheid tot samenwerking en een probleemoplossende houding.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.