Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Stamgroepleider bovenbouw
Toegevoegd op
27 augustus 2019
Eind Datum
27 september 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
utrecht
Plaats
Driebergen
Aanvang functie
per direct
Organisatie
Jenaplanschool Dolfijn
Website

Jenaplanschool Dolfijn uit Driebergen zoekt een Stamgroepleider bovenbouw per per direct

WereldKidz Dolfijn zoekt een stamgroepleider bovenbouw wtf 0,8

Over de school: Wereldkidz Dolfijn te Driebergen Dolfijn werkt volgens de uitgangspunten van het Jenaplanconcept. Gegrepen door de idealen van Peter Petersen, zorgen we voor activiteiten met als doel om kinderen een mooie en leerzame schooltijd door te laten
maken. De persoonlijke ontwikkeling van het kind staat bij ons voorop. Op Dolfijn werken we (kinderen, ouders en school) samen aan een prettig leef- en werkklimaat. Iedereen heeft hierin zijn eigen taak, maar door deze te verbinden komen we veel verder. Onderwijs
op Dolfijn is: leren hoe je jouw goede plek kunt vinden in een steeds veranderende maatschappij, maar ook hoe je andere mensen daarvoor de ruimte geeft. Het leren lezen, schrijven, taal, rekenen en wereldoriëntatie zijn daarbij erg belangrijk. Maar ook sociale
vaardigheden, creativiteit, doorzettingsvermogen, planningsvaardigheden, het om kunnen gaan met emoties zijn heel belangrijk. Om veel ontmoetingen, ervaringen en leermomenten te creëren worden de kinderen in heterogene groepen, de stamgroepen, ingedeeld. Dit
gebeurt in overleg met de kinderen, ouders en de deskundigheid van de school.

Onze missie is: In relatie met jezelf, met de ander en met de wereld leer je verantwoordelijk te zijn voor je inbreng in gesprek,werk, spel en viering. Leer het zelf doen!

Lees meer over onze school op onze website.

We zijn op zoek naar We zijn per direct op zoek naar een stamgroepleider voor de bovenbouw. De omvang van de vacature is 0,8 WTF, verdeeld over 4 dagen per week, dagen zijn in overleg. Bij goed functioneren is er zicht op een vaste aanstelling binnen WereldKidz.

Voel jij je aangesproken en
● Lef en positieve energie en wil je jouw talenten inzet voor de school/bouw?
● Aandacht voor ieder kind in je groep (pedagogisch en didactisch)?
● Affiniteit met het Jenaplanonderwijs?
● Een Jenaplandiploma of de bereidheid om deze te halen?

Kun je
● Inspirerend lesgeven?
● In verbinding staan met kinderen, ouders en team?
● Taal en wereldoriëntatie aan elkaar verbinden, zonder methode?
● Oplossingsgericht werken?
● Kinderen zelf verantwoordelijkheid geven en ze stap voor stap begeleiden om zelfverantwoordelijk te zijn?
● Structuur bieden en op het juiste moment loslaten?
● Jezelf blijven ontwikkelen en openstaan voor vernieuwingen?

Word onze nieuwe collega! Wil je graag bij ons aan de slag? Werken in een fijn team? Collega’s die voor elkaar klaarstaan. Een bruisende Jenaplanschool waar echt samengewerkt wordt. Onderdeel van een bovenbouwteam waar samen onderwijs gemaakt
wordt in een gezellige en prettige sfeer? Stuur dan je CV met een korte motivatie waarin jij aangeeft waarom je de ideale collega voor ons bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je krijgt gegarandeerd binnen een week antwoord.

CV met korte motivatie graag mailen naar solliciteren@wereldkidz.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de clusterdirecteur, Nanette Snijders via nanettesnijders@wereldkidz.nl of Sandra Boels-Oudejans, schoolleider, via SandraBoels-Oudejans@wereldkidz.nl of telefoonnummer 0343-513216.

Dolfijn werkt volgens de uitgangspunten van het Jenaplanconcept. Gegrepen door de idealen van Peter Petersen, zorgen we voor activiteiten met als doel om kinderen een mooie en leerzame schooltijd door te laten maken.

De persoonlijke ontwikkeling van het kind staat bij ons voorop. Op Dolfijn werken we (kinderen, ouders en school) samen aan een prettig leef- en werkklimaat. Iedereen heeft hierin zijn eigen taak, maar door deze te verbinden komen we veel verder.

Onderwijs op Dolfijn is: leren hoe je jouw goede plek kunt vinden in een steeds veranderende maatschappij, maar ook hoe je andere mensen daarvoor de ruimte geeft. Het leren lezen, schrijven, taal, rekenen en wereldoriëntatie zijn daarbij erg belangrijk. Maar ook sociale vaardigheden, creativiteit, doorzettingsvermogen, planningsvaardigheden, het om kunnen gaan met emoties zijn heel belangrijk. Om veel ontmoetingen, ervaringen en leermomenten te creëren worden de kinderen in heterogene groepen, de stamgroepen, ingedeeld. Dit gebeurt in overleg met de kinderen, ouders en de deskundigheid van de school.

Onze missie is: In relatie met jezelf, met de ander en met de wereld leer je verantwoordelijk te zijn voor je inbreng in gesprek,werk, spel en viering. Leer het zelf doen!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.