Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Stichting BOOR, dà Onderwijswerkgever van Rotterdam is op zoek naar leerkrachten
Toegevoegd op
27 november 2018
Eind Datum
29 december 2019
Functie naam
Open vacature
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Organisatie
Stichting BOOR
Website

Stichting BOOR uit Rotterdam zoekt een Stichting BOOR, dà Onderwijswerkgever van Rotterdam is op zoek naar leerkrachten per

MAAK JIJ HET VERSCHIL VOOR DE KLAS?

Stichting BOOR, dà Onderwijswerkgever van Rotterdam is op zoek naar leerkrachten voor de eigen flexpool:

De functie:

Jij houdt van afwisseling, bent nieuwsgierig welke onderwijsvorm het beste bij jou past, wilt ervaring opdoen of hebt al voldoende ervaring maar een vaste plek is niets voor jou. Kom dan werken in het flexteam van BOOR Werkt. Jij bepaalt je eigen beschikbaarheid, of het nu 5 dagen is of bijvoorbeeld 2 dagen naast je opleiding op de PABO.

Wij zoeken:

Groepsleerkrachten die graag flexibel willen werken. Dit kan zijn ter vervanging of ondersteuning van de vaste groepsleerkracht. Ook als je bijna afgestudeerd bent als leerkracht kun je ter ondersteuning van de vaste groepsleerkracht ingezet worden. Je past je makkelijk aan, staat stevig in je schoenen en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift . Ook ben je in staat om snel verschillende lesmethoden eigen te maken. Je bent beschikbaar voor 8 tot 40 uur per week.

Wij bieden:

Een flexibele functie als groepsleerkracht bij de grootste onderwijswerkgever van Rotterdam met 79 aangesloten scholen, waarbij geen dag hetzelfde is. Je krijgt een aanstelling voor de periode van een schooljaar, met de mogelijkheid tot een vaste dienstbetrekking. Natuurlijk ontvang je een reiskostenvergoeding en worden de vakanties gewoon doorbetaald. Andere voordelen zijn: een eindejaarsuitkering, direct pensioen opbouwen en een fiscale uitregeling voor reiskosten. Wij ondersteunen jou bij de uitvoer van je persoonlijke ontwikkelingsplan. Elk kwartaal heb je, samen met je collegaâs, intervisie of doe je mee aan een training. We bieden je uitdaging en plezier in nieuwe werkomgevingen waarbij je in aanraking komt met verschillende BOOR scholen waar je verschillende onderwijsconcepten kunt ervaren.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@stichtingboor.nl

Â

Nadere informatie en solliciteren:

In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.