Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Student sport en bewegen Rotterdam
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 oktober 2018
Eind Datum
15 december 2018
Functie naam
Vakleerkracht Gymnastiek
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Loon indicatie
€12,- tot €17,-
Organisatie
DIT IS WIJS Brede School Rotterdam
Website

Bijbaan als sport en spel docent

Vind jij het ook belangrijk dat leerlingen tussen hun lessen door voldoende beweging krijgen? Gaan sport en plezier volgens jou heel goed samen en kun jij dit goed overbrengen op kinderen? Heb jij je Sport en Bewegen diploma op zak of ben je met deze opleiding
bezig? Dan zij wij op zoek naar jou!

Verschillende basisscholen in Rotterdam zoeken voor volgend schooljaar sportieve juffen en meesters om hun leerlingen actief te laten bewegen tijdens de tussenschoolse opvang. In teamverband zorg jij voor een gevarieerd aanbod met voldoende uitdaging voor
alle leerlingen. 

Het is jouw doel om de leerlingen met een voldaan gevoel weer terug naar hun klas te laten gaan na de lunchpauze, zodat zij weer vol frisse moed de lessen kunnen volgen bij hun leerkracht. 

  • Je bent in het bezit van een MBO sport en bewegen diploma of bent hiermee bezig;
  • Je hebt ervaring binnen het onderwijs;
  • Je hebt een sportieve en gemotiveerde instelling;
  • Je bent kindgericht en weet conflicten op te lossen;
  • Je vindt het fijn om samen te werken.

Wij bieden jou de mogelijkheid om je studie te combineren met een sportieve baan in het onderwijs. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Op basis van je ervaring en diploma’s bieden we je een salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur. 

Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden. 

DIT IS WIJS Brede School verzorgt voor een groot aantal scholen in het primair en voortgezet onderwijs diverse workshops waarbij de nadruk ligt op talentontwikkeling. Deze workshops vinden op verschillende locaties plaats waardoor je ervaring kunt op doen met verschillende typen onderwijs. Omdat ontwikkeling een belangrijke pijler is binnen DIT IS WIJS Brede School investeren wij hier graag in. Ook in onze eigen docenten. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden wij tevens een salaris dat marktconform is en afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.