Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
studiecoach
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
21 december 2018
Eind Datum
19 januari 2019
Functie naam
Remedial teacher
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
flevoland
Plaats
Almere
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
9
Organisatie
Het Baken Almere
Website

Trinitas Gymnasium is op zoek naar een enthousiaste studiecoach, die het beste in leerlingen naar boven haalt

Trinitas Gymnasium is het enige zelfstandige gymnasium en de enige begaafdheidsprofielschool van Flevoland. Als jong gymnasium in een jonge stad werken we aan een hopelijk lange gymnasiale traditie in Almere. Wij zoeken een docent Nederlands. die voorop
gaat om hieraan bij te dragen.
 
De school heeft rond de 650 leerlingen en de ambitie om de komende jaren te groeien. Dat willen we bereiken door naast kwalitatief uitstekend onderwijs verder in te zetten op een duidelijke profilering op het gymnasiale karakter en op het leveren van maatwerk
(in de klas) aan leerlingen zodat iedereen zich uitgedaagd voelt. Wij zijn een interconfessionele school waar we naast het uiteindelijke diploma ook een brede vorming voor de leerlingen belangrijk vinden.
 
Wij zijn onderdeel van scholengemeenschap Het Baken. Een uitgebreide beschrijving van Trinitas Gymnasium vindt u op
www.trinitasgymnasium.nl.
 
De werktijden zijn van 14:00 tot 18:00
 

De functie
In verband met een groeiende behoefte bij de leerlingen aan extra ondersteunen, hebben wij de vacature voor remedial teacher. De hoofdtaak van een remedial teacher is de ondersteuning van onze leerlingen. Maar om collega bij Trinitas Gymnasium te kunnen worden,
zoeken we meer. We zoeken een collega die, net als wij, bereid is na te denken over wat een leerling nodig heeft om te leren. Die een leerling weet uit te dagen. Maar die ook weet welke interventie nodig is als het leren even niet lukt. Slim zijn betekent
namelijk lang niet altijd gemakkelijk leren. Op Trinitas Gymnasium bieden we onderwijs dat past bij de leerling.
 

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van pedagogie of psychologie;
Je kunt goed overweg kunnen met jongeren in de leeftijd van 11 tot 19 jaar
Door je kennis van leerstrategieen weet je leerlingen op de juiste manier te ondersteunen en te begeleiden
Je hebt ervaring in werken met hoogbegaafdheid.
 

De functie is ingeschaald op OOP schaal 9 (CAO VO 2018-2019).

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's, collega's met een doel!

Het Baken Almere is een stichting voor interconfessioneel voortgezet onderwijs, waartoe onze vijf scholen behoren:
-       Stad College Vakcollege (zie http://www.hetbaken.nl/hetbaken/stadcollege/)
-       Poort – school voor havo en mavo (zie http://www.hetbaken.nl/hetbaken/poort/)
-       Park Lyceum mavo, havo en atheneum (zie http://www.hetbaken.nl/hetbaken/parklyceum/)
-       Trinitas Gymnasium (zie http://www.hetbaken.nl/hetbaken/trinitasgymnasium/)
-       International School Almere (zie http://www.hetbaken.nl/hetbaken/isa/)
 
Vijf scholen, één familie
De vijf Bakenscholen hebben hetzelfde sterke DNA: de interconfessionele basis. We willen verbinden: zowel in de samenleving als met elkaar. Iedereen telt daarom bij ons mee. Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een eigen plekje en een zelfgekozen eigen pad, met ruimte voor elkaar. Elke school heeft daardoor een open, vriendelijke en veilige sfeer. Leerlingen komen graag, elke dag weer.

Onze kinderen maken de wereld graag een beetje mooier
Respect en naastenliefde staan bij ons hoog in het vaandel. In deze roerige tijd zijn de normen en waarden van de één niet die van de ander. Op de Bakenscholen leren jonge mensen met verschillende achtergronden elkaar te begrijpen en te respecteren. Alhoewel wij een protestant-christelijke en rooms-katholieke grondslag hebben, staan we open voor jongeren van alle levens- en geloofsovertuigingen. Want we staan midden in de maatschappij. Als toonaangevende scholen in Almere spelen wij zo een belangrijke rol in de bewustwording van een nieuwe generatie.
We zijn niet alleen zuinig op elkaar maar ook op de natuur. Die hebben we te leen om straks weer door te geven aan een volgende generatie. Laten wij de aardbol daarom mooier achterlaten dan wij haar hebben aangetroffen. Dat is onze overtuiging, vanuit ons hart. Integer zijn is liefdevol handelen, ook als er niemand kijkt.

Op elk niveau
De Bakenscholen helpen jongeren zich voor te bereiden op hun toekomstige rol. Ze kunnen zich bij ons ontwikkelen tot burgers die zich bewust zijn van wat ze doen. En vastberaden zijn in hun intenties.

  • Trinitas Gymnasium is het enige zelfstandige gymnasium in Almere en biedt een mix van cultuur, klassieke oudheid en moderne wetenschap als rijke voedingsbodem voor de toekomst van haar leerlingen.
  • Park Lyceum biedt degelijk onderwijs op de schoolsoorten atheneum, havo en mavo, waarbij de internationale context en de aandacht voor persoonlijke vorming bijzonder zijn. Zo gaan leerlingen op uitwisseling, wordt er gewerkt aan Europese projecten en kunnen leerlingen verschillende erkend taalcertificaten behalen.
  • Poort, school voor havo en mavo is een jonge school in een nieuwe, bruisende wijk. Met persoonlijke aandacht en ruimte voor de individuele leerstijl en interesse. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwe schoolgebouw, waar de school medio 2019 haar intrek zal nemen.
  • Stad College is een Vakcollege. Vanaf het eerste jaar werkt de leerling aan het realiseren van zijn of haar beroepswens. Stad College biedt leerlingen gepersonaliseerd leren aan, waarbij ze ook hun eigen rooster maken. De docent is de coach, een mentor die mee kijkt over de schouder van de leerling naar de voortgang van het onderwijsleerproces.
  • International School Almere is een snelgroeiende IB World School voor leerlingen met een internationale achtergrond, to become global citizens in a sustainable world.

Meesterbaan heeft sinds kort ook een app. Kandidaten die de app gebruiken kunnen nu vacatures bekijken, vacatures opslaan en reageren op berichten via de invalpool. De komende periode bouwen zij de app verder uit voor een optimale mobiele beleving. De App is beschikbaar in de Apple App Store en in de Google Play Store.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.