Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Superheld voor talentgericht onderwijs gezocht
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
12 oktober 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Aanvang functie
12-09-2019
Organisatie
DIT IS WIJS Hilversum
Website

Welk talent geef jij graag door aan de leerlingen?

De school, gelegen in Almere, werkt met ipads en workshop. Deze vorm van onderwijs start al in groep 1.
De leerlingen krijgen op hun eerste schooldag een ipad, op de ipad wordt  gewerkt in de virtuele leeromgeving van de school.
Ook word de ipad gebruikt voor het inplannen van workshops. Elke week plannen de leerlingen zich in voor de workshops, de jongste leerlingen doen dit thuis met hun ouders en de leerlingen in de middenbouw en bovenbouw doen dit zelfstandig. Er zijn verplichte
workshops (hoofdvakken) en keuze workshops ( talent gericht). ‘Elk talent wordt gekend’ is dan ook het uitgangspunt van het onderwijs van deze school. Denk bij de talent gerichte vakken aan 3d printen, drama, techniek, muziek en beeldende vorming. Deze lessen
worden aangeboden door de leerkrachten, iedere leerkracht geeft het vak waar hij/zij sterk in is en talent voor heeft. De leerlingen krijgen hierdoor van meerdere leerkrachten les en wisselen elk lesuur van klaslokaal.

Zelfstandig leren wordt gestimuleerd. Op het leerplein krijgen de kinderen de gelegenheid om de opdrachten te maken, ook wordt er gewerkt op meerdere educatieve apps.

Kritisch, Innovatief en creatief en denken, problemen oplossen, communiceren en samenwerken. Aanpassen, maar ook de leiding nemen en het opdoen van sociale en culturele vaardigheden. Dit alles wordt gestimuleerd op deze school!

Voor de groepen 1 t/m 4 verzorg jij verschillende workshops, je begeleid de leerlingen op het leerplein en begint en eindigt je dag in je eigen stamgroep.
Het is belangrijk dat ieder zijn talenten ontwikkeld en gebruikt, dit geldt ook voor jou. Welk talent heb jij die jij graag overdraagd aan de leerlingen?

Jij bent de leerkracht die:

 • van betekenis wil zijn voor jouw leerlingen;

 • zorgt voor een veilig pedagogisch leerklimaat;

 • open en transparant communiceert;

 • een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van de school.

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS
biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

 • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
 • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
 • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
 • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
 • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
 • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag);
 • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
 • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
 • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.