Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Systeembeheerder
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
31 augustus 2020
Eind Datum
30 september 2020
Functie naam
ICT-medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
gelderland
Plaats
Zaltbommel
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
schaal 6 cao vo
Organisatie
Cambium College
Website

Cambium College uit Zaltbommel zoekt een Systeembeheerder per zo spoedig mogelijk

Digitalisering in ons onderwijs staat niet stil waarbij gebruikt wordt gemaakt van verschillende onderwijs- en leer- en bedrijfsondersteunende systemen en processen. Door ontwikkelingen in het team is er ruimte ontstaan voor een systeembeheerder.

Als systeembeheerder ben je medeverantwoordelijk voor het optimaal functioneren van onze onderwijs- en leer- en bedrijfsondersteunende systemen en applicaties. Naast de zorg voor de continuïteit van de systemen ben jij ondersteunend aan de gebruikers. Dit betekent
dat jij de verbindende factor bent tussen de leerlingen, medewerkers en diverse leveranciers. Jij weet hoofd- en bijzaken te scheiden en legt verbanden. Daarnaast ben je servicegericht en toegankelijk.
  
Het team IT & IV voert onderstaande werkzaamheden uit voor 2 locaties: De waard (vmbo bb-kb) en Buys Ballot (tl-havo en vwo) Het team bestaat uit 2 systeembeheerders en 1 (functioneel) applicatiebeheerder.
 
 

 • Aantoonbare kennis van Microsoft en Google platformen
 • Kennis van verschillende hardware devices (laptops, chromebooks, smartphones, digiborden en beamers)
 • (Basis)kennis van netwerken, wifi en firewall is een pré
 • Eventuele kennis van Ivanti workspace is een pré
 • Storingsmeldingen en vragen van medewerkers, leerlingen en ouders oplossen
 • Ervaring met Asset Management is een pré
 • Gebruikershandleidingen maken en incidenteel workshops verzorgen
 • Een afgeronde MBO-4 ICT-opleiding, bij voorkeur aangevuld met Microsoft certificaten
 • Werkervaring binnen het onderwijs is een pré
 • Een proactieve werkhouding
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Een representatieve, servicegerichte en communicatief sterke medewerker.

Een fijne werkomgeving met betrokken en deskundige collega’s. Het betreft een functie voor minimaal 0,8 fte in schaal 6 (max. €2785,-) afhankelijk van de kennis en ervaring; conform de geldende CAO van het voortgezet onderwijs. De functie betreft een tijdelijk
dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling bij voldoende functioneren.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en groot gedeelte van de schoolvakanties vrij.

Ook kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid
 

Een openbare, veilige en laagdrempelige school. Zo is het Cambium College in Zaltbommel nog het best te typeren. Zo ook ervaren leerlingen en personeel hun school, waar respect over en weer een grote rol van betekenis speelt. Het Cambium College gelooft in een persoonlijke benadering van leerlingen. Kijken naar kansen, kijken naar de uitvergroting van individuele talenten. En natuurlijk in algemene zin een degelijke voorbereiding op het vervolgonderwijs. Een school met hart voor de jonge generatie en een open visie op hoe je die generatie voorbereidt op de toekomst.

Die voorbereiding zoeken we in een niet-orthodoxe aanpak. De manier waarop onze mentoren begeleiding bieden, is voortdurend in ontwikkeling. Past het bij deze tijd, sluit het aan bij de doelgroep? Ons pedagogisch klimaat kenmerkt zich met name op locatie De Waard door herstelgericht werken. Leren van onze fouten op een uitgesproken opbouwende manier. 
De toekomst binnen onze school – voorlopig voor onze locatie Buys Ballot – staat ook in het teken van een flexibel rooster, met als kenmerk een verlengde lestijd. Geen vast stramien, maar juist maatwerk dat we kunnen bijsturen aan de hand van de ervaringen.

En natuurlijk gebruikt onze school ook de meest moderne leermiddelen daar waar we die goed kunnen inzetten. We zoeken naar een goede balans tussen nieuwe wegen en traditionele waarden. Allemaal met als uiteindelijke doel de leerling een degelijk diploma en levenservaring meegeven waar hij/zij mee vooruit kan naar een vervolg in het (onderwijs)leven.
 
Het Cambium College heeft twee locaties: De Waard (vmbo-bb en vmbo-kb) en Buys Ballot (vmbo-tl, havo en vwo). 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.