Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Tactisch Inkoper
Toegevoegd op
21 augustus 2019
Eind Datum
22 september 2019
Functie naam
Inkoper
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 1,0 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Ede
Organisatie
COG
Website

COG uit Ede zoekt een Tactisch Inkoper per

Tactisch Inkoper (0,6 – 1,0 fte)
 
Ben jij onze inkoper die zich samen met het inkoopteam in wil zetten voor geweldig onderwijs waarbij persoonlijke groei en de groei en ontwikkeling van onze studenten centraal staat?
 
Plek in de organisatie
De Christelijke Onderwijs Groep, organiseert haar inko0pactiviteiten voor haar onderwijsinstellingen vanuit de gemeenschappelijke dienst (GD). Je zult voornamelijk in Ede werken.
 
Het inkoopteam, bestaande uit 3 personen, binnen de COG-organisatie vervult een centraal coördinerende rol ten aanzien van het inkoopproces van de organisatie, waarbij de belangen van alle betrokkenen van COG afgewogen tot hun recht komen; iedereen op de foto.
Gekeken wordt naar het belang van COG als geheel, maar telkens in afweging met ruimte voor individuele organisatie-eenheden. Dit om te realiseren wat het beste bijdraagt aan de missie en visie, namelijk: het realiseren van geweldig, betekenisvol onderwijs.
 
Het inkoopteam werkt nauw samen met de verschillende stakeholders binnen de gehele COG organisatie en met een kernteam inkoop. Als medewerker van de inkoopafdeling leg je verantwoordelijkheid af aan de teamleider inkoop.
 
De functie
Wegens uitbreiding van de relatief nieuwe inkoopafdeling zoeken wij een tactisch inkoper. Deze functie is nieuw in de COG organisatie Voor jouw functie betekent dit dat je uitvoering geeft aan complexe inkooptrajecten. Je adviseert stakeholders en begeleidt
hen met de inrichting en uitvoering van (EU en meervoudig onderhandse) inkooptrajecten. Je behoudt hierbij
de bedoeling van geweldig onderwijs steeds voor ogen.
 
Je bent in staat de belangen en belanghebbenden te identificeren, verschillen te overbruggen en stakeholders te betrekken om tot een goede vraagspecificatie te komen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de leveranciersselectie en begeleidt de contractering.
 
 
Verder draag je bij aan contractmanagement, de inkoopkalender en planning en evaluatie van contractprestaties en ben je bekend met de actuele (markt) ontwikkelingen en wet- en regelgeving.  Van nature leg je verbinding naar de operationele activiteiten van
je collega’s uit je inkoopteam en werk je actief samen met het kernteam inkoop.
 
Dit betekent  dat je zelfstandig moet kunnen acteren als inkoopprofessional, maar eveneens goed moet kunnen samenwerken om het nieuwe team met elkaar verder vorm en richting te geven. 

Jij biedt:
Onze organisatie is in ontwikkeling. Er is voor jou volop ruimte om met ons mee te bouwen, initiatief te nemen, te leren en te groeien. Kan jij op enthousiaste wijze meedenken en handelen?
Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

De ideale kandidaat herkent zichzelf in het volgende profiel:
 
·           een afgeronde, relevante opleiding op hbo/wo niveau;
·           algemene theoretische en toepassingsgerichte kennis van inkoop (NEVI 1 of inkooppraktijk A;
·           doorloopt (complexe) aanbestedingen en managet stakeholders;
·           3-5 jaar relevante ervaring;
·           maakt makkelijk verbinding;
·           in staat zelfstandig te werken, pragmatisch, proactief en bovenal een teamspeler;
·           als je Europees kunt aanbesteden is dat een pré.
 
Wij bieden
Een uitdagende en functie binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt ingeschaald volgens de cao-vo in schaal 10 (maximaal €4186,- bruto). Hiernaast uitstekende
secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: 
–          6 weken vakantie o.b.v. een fulltime dienstverband;
–          De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tot ruim 10 weken per jaar);
–          Individueel keuze budget (50 uur);
–          Vakantiegeld (8%);
–          Eindejaarsuitkering (7,4%);
–          Ruime opleiding en studiefaciliteiten;
–          Tegemoetkoming op je fitnessabonnement (bedrijvenfitness);
–          Fietsregeling;
–          Collectieve ziektekostenverzekering bij Univé, VGZ en Zilveren Kruis;
–          Flexibele werktijden;
–          Leuke uitjes en vrolijke collega’s!
 
Solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Monique Godschalk, teamleider Inkoop, per mail via: m.godschalk@cog.nl of telefonisch, (06-83062680)
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan uiterlijk zondag 22 september je motivatiebrief en cv naar psa@cog.nl. De gesprekken met kandidaten zullen plaatsvinden in de eerste week van oktober.
 
 

Welkom op de website van de stichting Christelijke Onderwijs Groep, Vallei & Gelderland-Midden (COG)
Vanuit een algemeen christelijke levensbeschouwing voert COG het bestuur over het Arentheem College, CSV, ROC A12 en Contractonderwijs, bekend als UPGRADE. Hiermee heeft COG zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op onderwijsgebied in de regio’s Vallei en Gelderland-Midden.
De stichting wil een bijdrage leveren aan de regio’s waarin zij werkt. Daarom bieden we onze leerlingen en studenten kwalitatief goed onderwijs. Ook begeleiden we hen in hun ontwikkeling tot gewaardeerd lid van de samenleving. Daartoe schept COG de voorwaarden en omstandigheden om haar scholen optimaal te laten functioneren. Met als doel, onderwijs met een plus.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.