Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Talentenpool Leerkrachten
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
8 september 2020
Eind Datum
8 november 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Provincie
flevoland
Plaats
Lelystad
Aanvang functie
direct
Loon indicatie
L11 en schaal 7
Organisatie
Eduvier onderwijsgroep
Website

Eduvier onderwijsgroep uit Lelystad zoekt een Talentenpool Leerkrachten per direct

Als leerkracht geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in. Je begeleidt je leerlingen bij het leren leren, de voorbereiding
op de toekomst en het werken aan sociale vaardigheden. Jij bent de spil in het contact tussen ouders, de school en de leerling. Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.
In de functie van lerarenondersteuner geef je onder verantwoordelijkheid van de leerkracht zelfstandig lessen aan en begeleid je de leerlingen. Vanuit de pool ben je, doorgaans in langdurige vervanging, werkzaam op verschillende locaties.

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding, een afgeronde Master EN is een pré. Misschien ben je bijna klaar met je opleiding en wil je alvast starten om ervaring op te doen dan kan dit via deze pool. Wanneer je graag de overstap
    wil maken naar het onderwijs, kan je ook als zij-instromer bij ons aan de slag. Voor meer informatie kan je kijken op
    www.werkeninhetonderwijs.nl. Een dag meelopen op een van onze scholen is altijd een optie. De lerarenondersteuner beschikt over een mbo+ niveau diploma en heeft ervaring in het onderwijs.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving  te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs aan de slag.

Wij bieden een uitdagende baan binnen een organisatie met betrokken en enthousiaste collega’s. In de talentenpool werk je op basis van een vaste werktijdfactor en kun je in vervanging op alle scholen binnen Eduvier worden ingezet. Je kunt ook kiezen voor
een aanstelling op oproepbasis (je wordt dan gebeld om een dagje in te vallen).
Je ontvangt een salaris op niveau L11 als Leerkracht en de lerarenondersteuner ontvangt een salaris op niveau schaal 7 conform de CAO Primair Onderwijs (VSO en SO). De functies zijn per direct beschikbaar.

Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.