Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Teamleider bovenbouw havo/vwo
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
6 november 2020
Functie naam
Teamleider VO
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 – 1,0 fte
Provincie
zeeland
Plaats
Hulst
Aanvang functie
1 februari 2021
Loon indicatie
12
Organisatie
Reynaertcollege
Website

Voor onze locatie Reynaertcollege in Hulst zijn wij met ingang van 1 februari 2021 op zoek naar een:

Teamleider bovenbouw havo/vwo

Voor onze locatie Reynaertcollege in Hulst zijn wij met ingang van 1 februari 2021 op zoek naar een:
 
Teamleider bovenbouw havo/vwo
 0,8 – 1,0 fte – schaal 12 CAO VO

Functie:
Voor de functie van teamleider zijn wij op zoek naar een kandidaat die verantwoordelijk is voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van het team en die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het centrale beleid van de scholengemeenschap.

Werkzaamheden:
Als teamleider neem je deel aan in- en externe advies- en overlegorganen aangaande het onderwijs in de brede stichting, de school of de locatie. Je bent lid van het operationele managementteam en adviseert de directeur en rector over vernieuwing van het onderwijsbeleid.
Je vertaalt de centrale beleidsplanning naar een meerjaren-onderwijsprogrammering binnen je afdeling en draagt zorg voor de totstandkoming van uitvoeringsplannen. Je bent verantwoordelijk voor het brede beleid rondom leerlingenzorg binnen je team (versterkt
mentoraat, remediale hulp, decanaat, in- door- en uitstroom van leerlingen) en draagt zorg voor de uitvoering en evaluatie hiervan. Verder geef je leiding aan de docenten binnen je team en voer je taak-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je bent binnen
je team verantwoordelijk voor de personele zorg, de werving en selectie van personeel en je bewaakt en bevordert de identiteit/cultuur van de school. Afhankelijk van de baanomvang kun je nog een beperkte lesgevende taak binnen je team hebben.
 
Kennis en vaardigheden:
Van de teamleider verwachten we een brede kennis van en inzicht in het onderwijs en van de maatschappelijke ontwikkelingen binnen het onderwijs. Naast kennis van onderwijskundige processen ben je in staat om onderwijskundig beleid te ontwikkelen en heb je ervaring
met het opstellen van uitvoeringsplannen. Je bent in staat om het team sturing te geven en te begeleiden in de veranderingsprocessen die nodig zijn in de bovenbouw havo/vwo. Met je persoonlijkheid creëer je een open aanspreekcultuur en een veilige werkomgeving.
 
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een eerstegraads lesbevoegdheid voor het VO en minimaal enkele jaren leidinggevende ervaring, waarbij ervaring met het aansturen van veranderingsprocessen een pré is.
 

De functie van teamleider wordt conform CAO VO gehonoreerd in schaal 12 (minimaal € 3.659,- tot maximaal € 5.699,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.  
 

Het Reynaertcollege  is een school  op katholieke grondslag voor Gymnasium, Atheneum, Havo en Vmbo met bijna 1400 leerlingen en 170 personeelsleden. Het onderwijs is kleinschalig georganiseerd, waarin de leerling als individu tot zijn recht komt op de twee locaties die op ongeveer 500 meter van elkaar liggen. Het doel van ons onderwijs is, naast het bieden van een hoge onderwijskwaliteit, onze leerlingen goed voor te bereiden op het  vervolgonderwijs en/of een volwaardig functioneren in de maatschappij. Dit willen we o.a. bereiken door te binden, te delen en te inspireren.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.