Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Teamleider havo/vwo
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 juli 2019
Eind Datum
12 september 2019
Functie naam
Teamleider VO
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Plaats
Hengelo
Aanvang functie
01-02-2020
Loon indicatie
OOP 12
Organisatie
Scholengroep Carmel Hengelo
Website

Scholengroep Carmel Hengelo uit Hengelo zoekt een Teamleider havo/vwo per 01-02-2020

Ben jij een ervaren onderwijskundig leider die verbindt en inspireert? Wordt onder jouw aansturing onze onderwijskundige visie ‘De school als creatieve stad’ zichtbaar en voelbaar in onze school? Laat jij de professionele cultuur écht tot bloei
komen? Kom dan onze schoolleiding versterken!

Verbindende, mensgerichte, strategische leider
Met twee andere teamleiders en de directeur onderwijs vorm je de locatieleiding van Twickel College Hengelo. Je vertaalt de strategie van Scholengroep Carmel Hengelo naar specifiek locatiebeleid en draagt actief bij aan de beleidsvorming van Scholengroep Carmel
Hengelo als geheel. Jouw affiniteit met formatie-, taak- en financieel beleid en roosterzaken is aanvullend in onze schoolleiding en van meerwaarde voor onze goed georganiseerde havo/vwo-locatie.

In deze functie geef je leiding aan een van de onderwijsteams op onze havo/vwo-locatie en geef je richting aan de socialiserende, subjectiverende en kwalificerende opdracht van ons onderwijs. Een van jouw belangrijkste opdrachten is om (in gezamenlijkheid)
sturing te geven aan de doorontwikkeling van onze onderwijskundige visie: ‘De school als creatieve stad’. Je maakt deze visie verder zichtbaar in de school, inspireert teamleden om hiermee aan de slag te gaan en verbindt deze visie met wetenschappelijke inzichten.
Met je team zet je inspirerend, kwalitatief goed onderwijs neer waar leerlingen centraal staan. Als teamleider stuur je de onderwijskundige ontwikkelingen aan en stimuleert de professionele en dynamische cultuur. Je zorgt voor een nauwkeurige begeleiding van
de personeelsontwikkeling, zet in op gedeelde verantwoordelijkheid en moedigt eigenaarschap binnen het team aan.

Wij zoeken een schoolleider die echt wil gaan voor krachtige samenwerkingen, iemand die vanuit eigen ervaring weet hoe je relevante netwerken doelgericht opbouwt en benut. Door mensen, zaken en ideeën te verbinden, stimuleer je zowel de samenwerking binnen
het Twickel College Hengelo als binnen onze Scholengroep als geheel. Bijzondere aandacht heb je daarbij voor de strategische samenwerking tussen de havo/vwo scholen van Scholengroep Carmel Hengelo.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt een relevante managementopleiding (minimaal een professionele master) afgerond.
  • Je hebt stevige ervaring met leidinggeven aan een onderwijsteam, bij voorkeur binnen het havo/vwo.
  • Je bent ervaren in het initiëren en begeleiden van veranderingsprocessen (zowel onderwijsinhoudelijk als op het gebied van personeel/professionalisering).
  • Je hebt affiniteit met en kennis van de volle breedte van het havo en vwo
  • Je hebt affiniteit met en kennis van formatie-, taak- en financieel beleid en roosterzaken.

Twickel College Hengelo
Het Twickel College Hengelo (ruim 1.250 leerlingen, 100 medewerkers) is een levendige, ondernemende school. We bieden onderwijs voor havo, atheneum en atheneum . Op onze locatie heerst een creatief klimaat waarin iedereen zichzelf mag onderscheiden. We werken
en leren in een eigentijds en duurzaam gebouw dat zo ontworpen is dat het ondersteunend is aan onze onderwijskundige visie: ‘De school als creatieve stad’.
We hechten veel waarde aan verbinding met de samenleving, stimuleren het creatief en zelfstandig denken van leerlingen en hebben daarnaast veel aandacht voor sport en de gezonde school. Alle leerlingen kunnen naast de reguliere lessen een van de vier talentprogramma’s
volgen (Muziek, Kunst & Techniek, Dans of Sport). Met o.a. een fablab, debatruimtes, een theater, multimedialokaal, dojo-ruimte, fysioruimte, danszaal en meerdere gymzalen kunnen wij uitdrukking geven aan wat wij belangrijk vinden in ons onderwijs.

Scholengroep Carmel Hengelo
Twickel College Hengelo is een van de zes schoollocaties van Scholengroep Carmel Hengelo. Deze scholengroep voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden wordt gevormd door: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel
College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor ongeveer 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.

Ons aanbod
Het betreft een functie van 1,0 fte per 1 februari 2020 of zoveel eerder als mogelijk. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO 2018-2019. Salarisindicatie: maximaal 5.546 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 12).
Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege.
Carmel hecht veel waarde aan professionalisering van het management. Het beleid is erop gericht dat alle leidinggevenden beschikken over een masteropleiding op het gebied van leidinggeven of bereid zijn deze te volgen. Ook faciliteren we dit in de vorm van
management development trajecten waarmee je investeert in jezelf en je de kans krijgt om te groeien. Een managementfunctie bij Carmel biedt ook toegang tot een aantrekkelijk en ruim onderwijsnetwerk.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over de functie en onze organisatie? Bekijk dan de
profielschets
en de verschillende websites:
www.twickelcollege.nl
,
www.carmelhengelo.nl
, www.carmel.nl.
Heb je na het lezen van de informatie nog vragen?
Dhr. dr. Mark Gellevij, directeur onderwijs van Scholengroep Carmel Hengelo, beantwoordt ze graag. Neem contact op via: 06 – 515 357 92.

Reactietermijn en procedure
In verband met de zomervakantie houden we een ruime sluitingstermijn aan. Solliciteren in de vakantie is uiteraard gewoon mogelijk. Het kan echter wel wat langer duren voordat je een reactie ontvangt.

Kennismakingsgesprekken: maandag 23 september 2019
Selectiegesprekken: woensdag 2 oktober 2019.
Een assessment maakt deel uit van de procedure en wordt gehouden op vrijdag 4 of maandag 7 oktober.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag
uiterlijk zondag 15 september 2019.

Wij werven onze nieuwe collega’s graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Maximaal 5.546,-,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 12). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding, telefoon(vergoeding), laptop, opleidingsmogelijkheden, groot Carmelnetwerk.

Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.