Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Teamleider leerlingbegeleiding
Toegevoegd op
11 maart 2019
Eind Datum
11 april 2019
Functie naam
Teamleider VO
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Organisatie
Luzac Den Haag
Website

Jij vormt samen met de rector en teamleider onderwijs het kernteam op de vestiging. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren, begeleiden en aansturen van de leerlingbegeleiders.

Jij vormt samen met de rector en teamleider onderwijs het kernteam op de vestiging. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren, begeleiden en aansturen van de leerlingbegeleiders.

Je voert oudergesprekken rondom de studievoortgang van de leerling, signaleert risico’s naar schoolleiding en ouders en informeert hierbij over de acties die genomen moeten worden. Je stuurt op het continu verbeteren van de kwaliteit van de leerlingbegeleiding
in het algemeen en de leerlingbegeleiders in het bijzonder.

Je bent het gezicht van de vestiging en je bent in staat potentiële klanten de propositie van Luzac uit te leggen en hoe die passend kan zijn voor de specifieke situatie van hun zoon of dochter.

De leerlingen van Luzac Den Haag willen een veilige, normale, maar bovenal leuke leeromgeving, waarin zij worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen, waardoor zij een diploma kunnen halen op het niveau dat het beste bij ze past. Samen met je collega’s
van leerlingbegeleiding en onderwijs is het je taak om dit proces goed te laten verlopen.

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je bent in het bezit van minimaal een HBO-diploma
  • Je hebt minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring met lesgeven en bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie
  • Je bent procesgericht, je hebt een visie op onderwijs(vernieuwing) en bent een expert op het gebied van didactiek

Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat
medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door het centraal aanleveren van toetsen, maar ook de organisatie van open dagen en een CRM systeem. Daarnaast is er op het hoofdkantoor expertise
aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Voor deze functie bieden wij een bruto salaris van € 2300,- tot € 4000,-  op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Daarnaast biedt Luzac 26 vakantiedagen en een pensioensregeling via Nationale Nederlanden.

Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.