Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Teamleider onderbouw havo/vwo
Dienstverband
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
4 november 2020
Functie naam
Teamleider VO
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0 wtf
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Organisatie
Wolfert College
Website

Wolfert College uit Rotterdam zoekt een Teamleider onderbouw havo/vwo per

Wolfert College is een echt Rotterdamse school. In een uitstekende sfeer gaan leerlingen uit vele culturen op een respectvolle en goede manier met elkaar en hun omgeving om. Duidelijkheid en structuur gaan hand in hand met veel persoonlijke aandacht, uitstekende begeleiding en uitdagend onderwijs.

Voor de functie van teamleider onderbouw havo/vwo is een vacature ontstaan. In deze functie speel je een belangrijke rol in de onderwijskundige ontwikkeling van de afdeling. Je coacht medewerkers en begeleidt ontwikkelprocessen. Je weet de balans te vinden het in het stellen van kaders enerzijds en ruimte geven aan professionele ruimte anderzijds. Je bent een ervaren leidinggevende die begrijpt wat er nodig is om kwaliteit te verbeteren en borgen. En je bent een waardevolle sparringpartner die de professionele cultuur in de school en de schoolleiding mede bevordert. Je hebt speciale aandacht voor de doorgaande leerlijn naar de bovenbouw en voor het unieke Xpo-programma van Wolfert College.

Nadere informatie en solliciteren:
Spreekt deze omschrijving je aan? Lees dan de profielschets voor meer informatie. In de procedurebeschrijving vind je informatie over de planning van het proces. De reactietermijn sluit op donderdag 4 november om 12:00 uur. Direct reageren op deze vacature? Klik dan hier.
 
 

Wolfert College is een dynamische Rotterdamse mavo/havo/vwo-school, inclusief isk, met uitstekende resultaten. Onze gedreven en ambitieuze docenten vormen een hecht team dat werkt aan ons gezamenlijk doel: leerlingen inspireren om alles uit zichzelf te halen. Het ontwikkelen van en werken met opdrachten die appelleren aan hogere denkvaardigheden dagen zowel leerlingen als docenten uit om hun talenten verder te ontwikkelen waarbij een actieve en nieuwsgierige houding een vereiste is.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.