Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Technisch Onderwijs Assistent bètavakken, bij voorkeur met specialisatie natuurkunde
Functie naam
Technisch onderwijsassistent
Toegevoegd op
15 september 2020
Eind Datum
4 oktober 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2025 fte
Dienstverband
Tijdelijk
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Haarlem
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
7
Organisatie
Eerste Christelijk Lyceum
Website

Het ECL is op zoek naar een Technisch Onderwijsassistent Bètavakken

De nieuwe medewerker zal worden belast met:

  • Het instrueren van de leerlingen bij de uitvoering van practica, zelfstandig onderzoek en profielwerkstukken, alsmede bij gebruik van apparaten, beheer van chemicaliën en materialen.
  • Het, in samenspraak met docenten, zelfstandig ontwikkelen, voorbereiden en uitvoeren van demonstratieproeven en het samenstellen van practicum- en (zelfstandige) onderzoeksopdrachten.
  • Het, in samenwerking met docenten, controleren van en het geven van feedback op de door de leerlingen gedane waarnemingen, oefeningen en proeven.
  • Het beheren en onderhouden van apparatuur, materialen en chemicaliën en het adviseren van de docent met betrekking tot de veiligheid in de practicumlokalen en aangrenzende ruimten.

Wij zijn op zoek naar een (ervaren) collega TOA Bètavakken, die graag in een breed team van collega’s wil werken en vooral goed met leerlingen overweg kan. Kennis van onderwijstheorie en -praktijk en van Arbo-, milieu- en veiligheidsvoorschriften is gewenst.
 

Wij bieden een tijdelijke benoeming tot ten minste 1 januari 2021. De inzet is 2 dagdelen per week,werkdagen bij voorkeur op woensdag en vrijdag. Inschaling in schaal 7, conform de CAO-VO. De CAO-VO kent, naast een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering,
een ruime vakantieregeling. Het ECL hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers; er zijn dan ook voldoende mogelijkheden tot na- en bijscholing.

 

Het Eerste Christelijk Lyceum is een school in Haarlem voor gymnasium, atheneum en havo met circa 1250 leerlingen en ruim 130 medewerkers. Het ECL heeft 2 locaties; ECL-kade en ECL-vaart, waar de brugklassen een eigen lokaal hebben.

Op school heerst een open en informeel klimaat. Respect, tolerantie en aandacht voor elkaar en de omgeving vormen het uitgangspunt. Leerlingen, ouders en personeel zijn nauw betrokken bij de activiteiten van de school.

Het ECL is zowel een cultuurprofielschool als bètaprofielschool en aangesloten bij Jet-Net en Bèta-partners. We verbinden leren aan cultureel bewustzijn: weten waar je vandaan komt en verbeelden waar je naartoe kunt. Waarneming, verwondering en verbeeldingskracht zien wij als startpunt voor de kennis van de toekomst. 

Het ECL is een erkende academische opleidingsschool. Dit betekent dat wij in samenwerking met de aangesloten lerarenopleidingen van hogescholen en universiteiten docenten opleiden en stagiaires begeleiden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.