Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Technisch onderwijsassistent (0,5 fte)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
8 november 2018
Eind Datum
5 december 2018
Functie naam
Technisch onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
Per direct
Loon indicatie
In overleg
Organisatie
Zuider Gymnasium
Website

Het betreft een vacature voor zowel het Zuider Gymnasium als het Vreewijk Lyceum, twee scholen die samen in één pand zijn gevestigd.

De technisch onderwijsassistent zal zich bezighouden met het voorbereiden van de practica en het helpen van de bovenbouwleerlingen die met een praktische opdracht voor het examendossier (POSE) bezig zijn. Het betreft een vacature voor zowel het Zuider
Gymnasium als het Vreewijk Lyceum, twee scholen die samen in één pand zijn gevestigd.

Het Zuider Gymnasium, het zelfstandige gymnasium in Rotterdam-Zuid, is een vernieuwende school, waar men niet alleen zegt gepersonaliseerd onderwijs te bieden, maar dit ook daadwerkelijk doet. Onze leerlingen, docenten en ouders gaan open met elkaar om. Onze docenten bekijken samen met leerlingen wat hen motiveert en wat hun talenten zijn. Zo volgt iedereen een persoonlijk onderwijsprogramma om het beste uit zichzelf te halen. Gedifferentieerd lesgeven en vakoverstijgende samenwerking zijn dan ook kernbegrippen in ons onderwijs. Ook zetten we onderzoekend leren en ICT in en besteden we veel aandacht aan studievaardigheden. Onze docenten bezoeken ook elkaars lessen en overleggen met elkaar over het onderwijs aan getalenteerde leerlingen. We zijn een Begaafdheidsprofielschool en vervullen een regiofunctie in het aanbieden van onderwijs aan slimme kinderen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.