Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Technisch Onderwijsassistent 0,9 fte 181920

2College uit Tilburg zoekt een Technisch Onderwijsassistent 0,9 fte 181920 per

Voor onze locatie 2College Durendael zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Technisch Onderwijsassistent. Het betreft een eerste dienstverband met uitzicht op vast voor 0,9 fte (schaal 7 conform de CAO VO).

We zoeken iemand die onze leerlingen kan begeleiden bij de praktijklessen natuurkunde & scheikunde en die ook ingezet zal en kan worden bij het vak biologie, zowel in de boven- als onderbouw. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de practica, het assisteren tijdens de lessen en het op orde houden van het kabinet en de inventaris.

Wat vragen we?
– Je hebt minimaal MBO-4 werk- en denkniveau en een opleiding of achtergrond in de natuurkunde, scheikunde of biologie.
– Je bezit een zelfstandige werkhouding en organisatorische capaciteiten. Je bent vaardig in het begeleiden van groepen leerlingen in verschillende werkvormen en vindt het leuk om jongeren te stimuleren om te leren. Ook blijf je bij op je vakgebied door zelf actief nieuwe kennis te verwerven.
– Je bent breed inzetbaar en kan goed samenwerken in een team met andere TOA’s en vakdocenten.
– Je vindt het belangrijk om veilig te werken. Daarnaast ben je vaardig met computerprogramma’s zoals MS Office en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Profiel van onze school:
2College Durendael biedt een breed onderwijsaanbod aan, variërend van vmbo-b, -k en -gt tot havo en vwo (waaronder ook tweetalig havo en vwo). De verschillende afdelingen hebben een eigen karakter, passend bij de eigen leerlingen. In de laatste jaren is de school gegroeid tot zo’n 1700 leerlingen en zo’n 180 medewerkers. Ondanks deze omvang ervaren werknemers Durendael als een hechte school waar veel collegialiteit heerst. Op Durendael staat de leerling centraal, maar wordt deze ook gestimuleerd om zelfstandig te acteren. Daarbij staat ondernemend zijn hoog in het vaandel. Werknemers krijgen de ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling en worden in dit proces ook begeleid. Bij Durendael werken we samen om tot goed onderwijs te komen voor iedere leerling.

2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.