Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Technisch onderwijsassistent, biologie
Functie naam
Onderwijsassistent
Toegevoegd op
30 november 2018
Eind Datum
21 december 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 - 0,5
Dienstverband
tijdelijk, vast
Plaats
Hengelo
Aanvang functie
07-01-2019
Loon indicatie
OOP 7
Organisatie
Scholengroep Carmel Hengelo
Website

Scholengroep Carmel Hengelo uit Hengelo zoekt een Technisch onderwijsassistent, biologie per 07-01-2019

Ben jij een enthousiaste en bevlogen TOA? Wil jij onze docenten biologie, natuurkunde en scheikunde ondersteunen tijdens de lessen? Beleef jij plezier aan het werken met havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw werkzaamheden
We zetten jou als technisch onderwijsassistent (TOA) graag in binnen de vakgebieden biologie, natuurkunde en scheikunde. De nadruk binnen deze functie ligt echter op de ondersteuning bij het vak biologie.
In deze baan ondersteun je de vakdocenten en verricht je allerlei ondersteunende werkzaamheden. Natuurlijk help je ook leerlingen met het uitvoeren van practicumopdrachten. Dit kunnen ook proeven zijn die je met behulp van bestaande software uitvoert op de
computer. 
De practicumruimte is jouw domein, je waakt ervoor dat de apparatuur en hulpmiddelen tip top in orde blijven, houdt toezicht bij de practica en zorgt voor een geordende werkomgeving. Veiligheid gaat boven alles, daarom heb je een scherp oog voor de veiligheidsaspecten
die aan de vakken zijn verbonden.

Jouw profiel
Je hebt de opleiding tot technisch onderwijsassistent afgerond en bent breed inzetbaar.
Jouw contactuele vaardigheden zijn goed en je werkt graag samen met vakmensen. Ook de omgang met leerlingen en het begeleiden van leerlingen gaat je goed af. 
Je hebt een dienstverlenende instelling en mede dankzij jouw flexibiliteit kun je goed inspelen op onverwachte situaties. Dankzij jouw digitale vaardigheden is ook het assisteren bij proeven op de computer voor jou geen enkel probleem. 

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Het Twickel College Hengelo, het Twickel College Borne, Het Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College.
Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.

Locatie Lyceum de Grundel is gehuisvest in een fraai schoolgebouw nabij het centrum van Hengelo. 
Op Lyceum de Grundel verzorgen 90 medewerkers havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan ca. 850 leerlingen. Lyceum de Grundel is een lerende organisatie met een hoogwaardig kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij leerlingen. Er is veel ruimte voor de
eigen inbreng van medewerkers.
De missie en de visie van de school worden gekenmerkt door Verwonderen, Ondernemen en Delen. Wij hebben de formatieve manier van werken omarmd en bieden de leerlingen ‘onderwijs op maat’ en maken ze eigenaar van hun eigen leerproces. 

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,4 – 0,5 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. De ingangsdatum is 7 januari 2019. 
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.896 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 7). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op
premie ziektekostenverzekering. 

Lyceum De Grundel maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevr. L.T.M. Leferink, teamleider. Telefoonnummer: 074 – 245 77 77.

Word jij onze nieuw collega?
Ben jij geknipt voor deze functie? Reageer dan direct. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline en is het helaas niet meer mogelijk te solliciteren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf. Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

Maximaal 2.896,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 7). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.