Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
technisch onderwijsassistent – Burggravenlaan
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 november 2020
Eind Datum
27 november 2020
Functie naam
Technisch onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.5
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
1 januari 2021
Organisatie
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO
Website

Het Bonaventuracollege, locatie Burggravenlaan, zoekt per 1 januari 2021 een technisch onderwijsassistent biologie, die ook breder inzetbaar is, voor 0,5 fte.

Het Bonaventuracollege, locatie Burggravenlaan, zoekt per
1 januari 2021
een technisch onderwijsassistent biologie, die ook breder inzetbaar is, voor 0,5 fte. Het betreft een reguliere functie met uitzicht op een vast dienstverband.
 
Bijzonderheden

  • Bij voorkeur op woensdag beschikbaar.

 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie als technisch onderwijsassistent voor 0,5 fte, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is gewaardeerd in schaal 6 volgens de cao-VO (maximum € 2.785,- bruto per maand bij 1,0 fte). De cao-VO is van
toepassing.
 
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw B. van Wayenburg, teamleider, per mail b.vanwayenburg@bonaventuracollege.nl. Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief kunt u tot uiterlijk vrijdag 27 november 2020 plaatsen op www.meesterbaan.nl,
ook bereikbaar via www.scoleiden.nl. Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 

SCOL (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden) biedt primair en voortgezet onderwijs aan. Wij staan voor een breed onderwijsaanbod waarin iedere leerling zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit en gestoeld op de christelijke traditie. Onder SCOL vallen negen rooms-katholieke basisscholen en zes protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude en het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum. Elke school geeft zelf vorm aan een herkenbare eigen én onderwijskundige identiteit, die wordt vormgegeven door professionals. Goed leren, goed leven en goed samenleven staat bij ons centraal. Hoe we dat doen lees je in onze strategische koers 2018-2022 via https://www.scoleiden.nl/strategischekoers-scol.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.