Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Technisch onderwijsassistent scheikunde
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 januari 2020
Eind Datum
31 januari 2020
Functie naam
Technisch onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 fte
Provincie
utrecht
Plaats
Mijdrecht
Loon indicatie
CAO-VO
Organisatie
VeenLanden College
Website

Met ingang van 1 februari 2020

Wij zoeken een enthousiaste TOA die docenten en leerlingen kan ondersteunen bij het vak scheikunde. Daarbij werk je samen met de TOA’s bij natuurkunde, biologie en NLT. Je houdt het kabinet scheikunde op orde, je houdt de voorraad bij en je zorgt voor
de apparatuur en de vaklokalen.
De werkzaamheden vinden plaats op locatie Mijdrecht en op locatie Vinkeveen. Wij zoeken een TOA die bij wil dragen aan uitdagend onderwijs en het leuk vindt practica en (eigen) experimenten te ontwikkelen en te verbeteren.

Profiel

De Technische Onderwijsassistent scheikunde

  • heeft MLO niveau 4 (chemische/fysische richting) of een andere relevante opleiding en/of werkervaring;
  • is flexibel;
  • heeft een dienstverlenende instelling;
  • heeft affiniteit met jongeren;
  • is communicatief vaardig; en
  • heeft computervaardigheden.

Faciliteiten:

  • 0,4 fte.
  • Een werkruimte op beide locaties.
  • WIj hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteden veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van onze medewerkers.
  • Werktijden in overleg.

Welkom op het VeenLanden College
voor mavo | havo | atheneum

Ons doel is om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Omdat de wereld aan veel verandering onderhevig is, mag een  leerling van ons verwachten dat wij ons onderwijs tegen het licht blijven houden en we niet stil blijven staan. Zo zorgen wij ervoor dat leerlingen veel kansen krijgen om aan een succesvolle toekomst te werken en dat hun talenten en vaardigheden op onze school een plaats hebben. Dat leerlingen daarbij zichzelf kunnen blijven, geeft de beste garantie voor een prettige schooltijd.
Wij zijn daarom een school waar talentontwikkeling voorop staat.

Of het nu om ondernemen, sport, moderne vreemde talen, cultuur en expressie of wetenschap gaat, wij hebben een breed onderwijsprogramma dat tegemoet komt aan allerlei talenten en interesses van leerlingen. Met de mogelijkheid dat talent op school te ontwikkelen, leren zij belangrijke vaardigheden voor de toekomst.

De digitale lesmethoden maken het mogelijk om meer onderwijs op maat te bieden. Op locatie Mijdrecht is gekozen voor een combinatie van boeken en digitale lesmethoden. Op onze locatie in Vinkeveen is het gepersonaliseerde onderwijs (GO) overwegend digitaal. De GO-leerling werkt met persoonlijke doelen en leert op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Wekelijks bespreekt de leerling doelen, resultaten en planning met een persoonlijke coach.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.