Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Technisch Onderwijsassistent (Thomas a Kempis)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
2 oktober 2020
Eind Datum
2 november 2020
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 / 0,8
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
7
Organisatie
Arentheem College
Website

(Technisch) Onderwijsassistent A voor het vak natuurkunde in verband met ziektevervanging

Thomas a Kempis is een school voor nieuwsgierige leerlingen die hard willen werken aan hun eigen succes. Een school voor havo, atheneum en gymnasium+ waar het draait om leren met ambitie!
Het Arentheem College bestaat uit drie scholen en is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van de praktijkschool tot gymnasium. En welke opleiding ze ook kiezen: we dagen elke leerling uit tot excellentie op
zijn eigen niveau. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis.

Als   (technisch)onderwijsassistent:

 • Ondersteun je de docent tijdens de lessen en bij de begeleiding van leerlingen met name op het gebied van natuurkunde maar ook bij andere bèta- vakken
 • Ontwikkel je practica- en onderzoeksopdrachten, bereidt deze voor en begeleidt de leerlingen bij de uitvoering hiervan
 • Begeleid je leerlingen bij onderzoeken, opdrachten en profielwerkstukken
 • Ontwikkel je les- en instructiemateriaal
 • Draag je bij aan de beoordeling van de resultaten van de leerlingen
 • Ontwikkel je demonstratieproeven, bereidt deze voor en voert ze uit
 • Draag je zorg voor het beheer van ruimtes en materialen
 • Je beschikt over een relevante opleiding op Hbo-niveau.
 • Je bent pedagogisch sterk en bent in staat om leerlingen op een prettige en consequente wijze te begeleiden;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met leerlingen in het (voortgezet) onderwijs en hebt in ieder geval affiniteit met de doelgroep;
 • Je bent een teamspeler en kunt uitstekend samenwerken met collega’s
 • Je bent organisatorisch sterk
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Je hebt een zelfstandige, flexibele en proactieve werkhouding
 • Je bent op korte termijn beschikbaar

Werken bij het Arentheem College betekent werken in een afwisselende omgeving. Je gaat aan de slag op Thomas a Kempis. We bieden:

 • een tijdelijke vervangingsaanstelling 0,6-0,8 fte tot uiterlijk 1 augustus 2021
 • inschaling in schaal 7 van de cao VO
 • een positief en enthousiast team.

Het Arentheem College: een ambitieuze school!
 
De lat ligt hoog op het Arentheem College.
Het onderwijs op onze scholen is van hoog niveau en de komende jaren gaan we een stap verder. Daarbij is het leren van onze leerlingen ons uitgangspunt. Ons doel is dat zij eigenaar zijn van hun leerproces, zelf hun persoonlijke studiedoelen bepalen. Dat zij op basis daarvan bewust verdiepende of verbredende programma's kiezen. Wij coachen hen, zodat ze realiseren wat ze zich hebben voorgenomen, en meer dan dat.
 
Onze ambities
 
We bieden toekomstgericht en uitdagend onderwijs
Op het Arentheem College doen we niet aan een zesjescultuur. Alle leerlingen werken op hun eigen niveau aan excellentie. Ze halen de hoogst mogelijke resultaten op de kernvakken en ontwikkelen hun talenten bijvoorbeeld op het gebied van vakmanschap, muziek, dans, theater en sport. Leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, mogen daarop rekenen.
Onze lessen zijn uitdagend en sluiten aan bij de actualiteit en de belevingswereld van onze leerlingen. We maken slim en veelvuldig gebruik van de digitale mogelijkheden van onze tijd.
 
We zijn een professionele onderwijsorganisatie
Wat we van onze leerlingen verwachten, geldt ook voor ons als school! 
Ook onze leraren en ondersteunende medewerkers leggen de lat hoog. Zij zorgen voor excellente lessen, waarin zij leerlingen op hun eigen niveau, in hun eigen tempo en leerstijl lesgeven. Samen met de schoolleiding werken zij aan het realiseren van onze ambities.
De schoolleiding zorgt voor uitstekende voorzieningen en biedt ook leraren met bijzondere talenten de kans die in te zetten voor de leerlingen. En om hun collega's te inspireren en te begeleiden.
 
Leren en verbeteren zit in onze genen
We werken met overtuiging aan de kwaliteit met ons onderwijs. We weten waar we naar toe willen en bespreken de voortgang. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het onderwijs ligt waar die hoort: bij de docenten. Verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijkheid afleggen is vanzelfsprekend voor alle medewerkers.
 
Het Arentheem College staat midden in de samenleving 
We willen dat onze leerlingen groeien tot wereldburgers die stevig in hun schoenen staan en van betekenis zijn in onze maatschappij. Zij ervaren wat het betekent iets voor een ander te doen en de omgeving ziet jonge mensen die het normaal vinden zich in te zetten voor de maatschappij.
Over ons onderwijs zijn wij voortdurend in gesprek met onze leerlingen en hun ouders.
Het contact met de basisscholen en de vervolgopleidingen is intensief en gericht op een uitstekende overgang van onze leerlingen. De relatie met onze collega-scholen voor voortgezet onderwijs, met het bedrijfsleven en de maatschappelijke partners ontwikkelen we verder en is gebaseerd op onderlinge uitwisseling. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.