Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
test
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
22 november 2018
Eind Datum
22 december 2018
Functie naam
Mobiliteit en voertuigen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
gelderland
Plaats
Rheden
Aanvang functie
1
Loon indicatie
1
Organisatie
Stichting Het Rhedens
Website

1

11111

1111

1

Werken op Het Rhedens is werken in een boeiende en ambitieuze leeromgeving. Het Rhedens staat bekend om haar degelijke organisatie, haar goede onderwijs én haar levendig schoolklimaat.
De school is van gemiddelde omvang, maar bewust kleinschalig georganiseerd in overzichtelijke afdelingen om de persoonlijke sfeer op de drie locaties te waarborgen. Het docententeam kent een evenwichtige leeftijdsopbouw waarbinnen uiterst collegiaal wordt samengewerkt.

Het Rhedens vindt het belangrijk dat docenten van elkaar (blijven) leren; de school besteedt daarom veel aandacht aan scholing en intervisie, op zowel pedagogisch als didactisch niveau. De organisatie heeft een open oog voor onderwijsvernieuwing, mits die de onderwijspraktijk aantoonbaar verbetert.

Op onze algemeen bijzondere scholengemeenschap werken in totaal 240 medewerkers. Wilt u ook deel uitmaken van een solide én vooruitstrevend werkklimaat waarin persoonlijke ontwikkeling, hard werken en plezier hand in hand gaan? Aarzel dan niet om te solliciteren. Ook als er op dit moment geen vacatures zijn, willen we graag kennis met u maken. Een initiatief van uw kant in die richting zien we met belangstelling tegemoet! Op onze eigen website (http://www.hetrhedens.nl/vacatures/ kunt u eenvoudig een open sollicitatie insturen met behulp van het online sollicitatieformulier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.