Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Tijdelijke groepsleerkracht
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
1 oktober 2019
Eind Datum
1 november 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7895wtf
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
17 oktober 2019
Organisatie
Dr. J.A. Gerth van Wijkschool (Kindcentrum Kosmos)
Website

Dr. J.A. Gerth van Wijkschool (Kindcentrum Kosmos) uit Den Haag zoekt een Tijdelijke groepsleerkracht per 17 oktober 2019

Omdat onze collega met zwangerschapsverlof gaat, zoeken we een tijdelijke leerkracht voor de periode 14 oktober 2019 tot en met 21 februari 2020

Over ons
De Dr. J.A. Gerth van Wijkschool is een christelijke basisschool in het Laakkwartier in Den Haag. Samen met kinderopvang David Dak en peuteropvang De Hummelhoek vormen we Kindcentrum Kosmos.
Onze school heeft ruim 320 leerlingen in 15 groepen. De leerlingen komen grotendeels uit de wijk. De wijk, en dus ook onze leerlingenpopulatie, wordt gekenmerkt door een grote diversiteit.
Ons team is gedreven, hardwerkend en professioneel. We hebben oog voor de leerlingen en voor elkaar. We werken graag samen en leren van en met elkaar.
We zijn altijd in ontwikkeling: het komend schooljaar hebben we digitale geletterdheid als speerpunt.

Alles op een rijtje

  • Leerkracht parallelgroep 4/5
  • Dr. J.A. Gerth van Wijkschool
  • 0,7895 wtf
  • Werkdagen maandag tot en met donderdag
  • Ter vervanging zwangerschapsverlof van 14 oktober 2019 tot en met 21 februari 2020

De Dr. J.A. Gerth van Wijkschool is een Christelijke basisschool in het Laakkwartier in Den Haag. Sinds augustus 2016 vormen we samen met de kinderopvang David Dak en peuterleerplek De Hummelhoek Kindcentrum Kosmos. We werken intensief met elkaar samen om onze kinderen zo goed mogelijk te begeleiden in hun ontwikkeling. In Kindcentrum Kosmos geven we kinderen de ruimte!

Onze school heeft ruim 330 leerlingen in 16 groepen. Onze leerlingpopulatie, wordt gekenmerkt door een grote diversiteit in zowel afkomst als in cultureel, godsdienstig en sociaal opzicht.
Het  team is gedreven, hardwerkend, hulpvaardig en professioneel. We hebben oog voor de leerlingen, ouders  en elkaar. We werken graag samen en leren van en met elkaar als team. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.