Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Toa betavakken MHA
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
9 november 2018
Eind Datum
18 november 2018
Functie naam
Technisch onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7
Provincie
overijssel
Plaats
Zwolle
Loon indicatie
Marktconform
Organisatie
Thorbecke Scholengemeenschap, locatie mavo-havo-at
Website

Thorbecke Scholengemeenschap, locatie mavo-havo-at uit Zwolle zoekt een Toa betavakken MHA per

Wij zijn op zoek naar een toa bètavakken MHA met biologie als hoofdvak. De toa bereidt in overleg met de sectie en de andere 2 toa’s met name practica biologie voor, beheert en bestelt voorraden, onderhoudt het kabinet biologie en helpt waar mogelijk tijdens
de praktijklessen. Indien nodig assisteert de toa ook bij practica natuur- en scheikunde.

Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) verzorgt openbaar onderwijs in de sectoren primair-, speciaal- en voortgezet onderwijs. Stichting OOZ bestaat uit verschillende onderwijsinstellingen en een Stafbureau. De Thorbecke Scholengemeenschap (TSG) is onderdeel van OOZ.

De TSG is een openbare scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De TSG is een bloeiende school en heeft het onderwijsaanbod verdeeld over twee locaties (praktijkonderwijs/VMBO en MH/HA). De TSG wil een school zijn die het beste in de leerlingen en medewerkers naar boven haalt. We bieden leerlingen volop mogelijkheden om hun talenten en interesses te ontwikkelen. Dit draagt bij tot leren met profijt en plezier. We stimuleren en prikkelen medewerkers dan ook om actief te werken aan vormen van onderwijs gericht op de ontwikkeling van deze talenten en interesses.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.